PR CUAET
-
Як краще на Вашу думку подаватись accompanying? Мій чоловік зараз в ЗСУ але хотілося б то всьо робити разом і без зайвих заморочок. По часу не спішимо, можемо почекати, якщо це допоможе все робити разом…
-
Ага, тобто коли відкриваю 5604 і бачу там тільки батьків то це все правильно. А вже потім коли заповнюю інформацію про них то для кожного родича там буде підрозділ діти і ось у цей підрозділ додати інформацію про себе для обох родичів при цьому дійсно не треба буде відповідати про accompany. Тобто у профілі повинні бути тільки батьки, дітей старше 22 р туди не додавати.
-
Ми робили в електронному вигляді. Я спочатку зайшла сама в ту частину В і зробила потрібні позначки де потрібно, потім робила скріни з позначками, потім сформувала ті скріни в вордовський документ і надіслала запит на форму В разом з цією інструкцією заповнення. Але в нас був лікар ендокринолог що веде нас з 2022 року, і знає більш-менш анамнез. Ну і в нас 100% варіант до DTC (діабет 1 типу). У сімейного лікаря доречі було це зробити за 275 Саd, а ендокринолог зробил за 150. Але ці витрати все одно компенсуються.
-
Доброї ночі! Як вважаєте, чи продлять програму після 22 жовтня чи це все - лише рік дали на подачу?
-
значить 559$ за зміну дати квитка на день пізніше. Плюс готель + трансфер. улалося вибити у Wizzair електронний ваучер на 300 євро. він дійсний лише рік. ми в Європу не плануємо і гроші просто пропадуть. Можливо хтось планує у них купляти квитки допоможіть будь-ласка вивести ці гроші поки вони не пропали.
-
А якщо писати його no accompanying то це просто швидше буде, але мені тоді доведеться його спонсорувати?
-
У нього є кюет віза, тобто приїхати в Канаду він теоретично може. А що буде якщо вказати його accompanying а він не зможе приїхати коли треба буде зі мною?
-
Добрий вечір, чи були в когось до запити після статусу Final deduction з датою, «your application is in progress”?
-
Дякую дуже) а скиньте ще будь ласка посилання на кризис форму де я можу написати щоб змінити його статус на accompanying. Бо я вже заплуталась. Мільйон вкладок по відкривала вже не знаю шо і до чого…
-
Здравствуйте,помогите с информацией. Подались по этой программе в ноябре 2023 года. Недавно получили аор. Но есть вопрос по формам. Практически во всех важных формах мы указали главного аппликанта - человека у которого есть пр(IMM 5562,IMM 5406, IMM 5669) Система сама выбрала главного аппликанта не пр владельца,а аппликанта у которого нет пр. Но в формах все же осталась вся информация о человеке имеющего пр. Стоит ли переживать?Мы получим Eligibility? Все документы есть,все изначально загрузили, но единственное это не учли. Спасибо большое вам
-
-
Дякую дуже) а скиньте ще будь ласка посилання на кризис форму де я можу написати щоб змінити його статус на accompanying. Бо я вже заплуталась. Мільйон вкладок по відкривала вже не знаю шо і до чого…