PR CUAET
-
Аккаунтінг
-
А що детально? Побачила рекламку, записалася. Наш курс вже почався, але може будуть ще. Можу запитати,якщо вас цікавить
-
Как в анкете. Если чего нет, напишите обьяснение. Я так писала про школьный диплом: доки остались в квартире, квартира сгорела и тд, осталось только то что успели взять или было на компе, восстановить невозможно по понятным причинам. Они все равно не проверят:)
-
буду вдячна!
-
Напишу в особисті. Якраз проходжу курси бухгалтера в Канаді і їх веде українка
-
Писали міграційні,що після отримання узгодження пр члени сім'ї мають приїхати в Канаду до 6 міс ,щоб його отримати
-
Доброго дня! Чи потрібно до аплікації okt24th прикладати укр.паспорт, дипломи, свідоцтва про народження перекладені на англійську?
-
Доброго дня! З приводу пів року. Не підкажете де ви це знайшли? Бо я по наївності накладала це на звичну практику PR ( Треба бути у Канаді не меньше ніж 2 роки з останніх 5 , тобто найпізніше заїзжати через три роки, але вже два роки знаходитися у країні) Але це тільки мої думки.
-
Нема привязки до віку, бо іпотечний договір на 5 років. За 5 років можна прлдати в розрахуватися з впотекою, або новий заключити.
-
Скажіть, будь ласка, на який строк виділяють іпотечні кредити в Канаді? Тільки до пенсійного віку чи довше? Наприклад, я зараз проживаю в Болгарії, і тут звертають увагу на вік. Якщо людині 40 років, то навіть при хорошому поточному рівні доходу їй важко отримати кредит на більше як 20 років. У той же час, в Німеччині виділяють кредити на 50 років, навіть якщо людина вже за 30, очевидно, розраховуючи на те, що іпотеку будуть відштовхувати вже діти та онуки кредитора.
-
www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE3ODcwNTE0MTY0OTIwNzA4?story_media_id=3177207473005388748&igshid=MXVvMzNvZmwxMG94Yg== Ми ще 15 серпня подали заявку на PR через гуманітарну програму, ось тут є детально вся інформація про те як подавались. Ще відповіді не отримали і тепер взагалі думаю коли ми її отримаємо😅
-
Доброго ранку ! Мені потрібні нотаріально завірені копії мого українського паспорту,ІПН для відправки в Україну.Можливо це зробити в Канаді?Якщо так, поділіться,будь ласка контактами нотаріуса.