PR CUAET
-
Get an Internship - Careers The Next Generation www.careersnextgen.ca/get-an-internship/
-
Я мала розмову з міграціним консультантом, і він мені сказав що у 95% із 100 приймають довідку із дії без проблем
-
Всім привіт! Підкажіть , будь ласка, хто робив паспорт у посольстві у Торонто, скільки часу це займає від моменту подачі? І чи правильно я розумію, що слоти появляються щодня о 18:00?
-
10 дней
-
вибачаюсь, а коли і як я можу дізнатись що заявка обробляеться, де повинно писатися що я подав усе і процес пішов і скіки чикати на якесь повідомлення від CRA, дякую
-
Це на випадок якщо у вас запросять нову. Тому що офіцер як захоче то побачить що ви були в Україні і мало чого могли там зробити
-
підкажіть, будь-ласка, також можливо після подачі аплікації доведеться поїхати в Україну, як зараз в Україні роблять довідку про несудимість, якщо людина туда поїхала у відпустку? в якій установі? (чи не скажуть-ідіть скачайте з дії?)
-
Виготовлення паспорту займає від 2 до 6 місяців, тут вже як вам повезе)
-
Предлагаю пассивный заработок онлайн, только совершеннолетние. С хорошей прибылью 170$ в день. Писать + в ЛС
-
підкажіть, будь-ласка, також можливо після подачі аплікації доведеться поїхати в Україну, як зараз в Україні роблять довідку про несудимість, якщо людина туда поїхала у відпустку? в якій установі фізично? мвс, цнап? (чи не скажуть-ідіть скачайте з дії?)
-
окей, здорозуміла, дякую!
-
Слоти треба ловити по вівторкам, перший і третій або другий і четвертий. Вони здається для Торонто не викладали кілька тижнів а потім виклали на тому тижні. Тому напевне кожен вівторок зайдіть на всякий випадок
-
підкажіть, будь-ласка, також можливо після подачі аплікації доведеться поїхати в Україну, як зараз в Україні роблять довідку про несудимість, якщо людина туда поїхала у відпустку? в якій установі? (чи не скажуть-ідіть скачайте з дії?)
-
I don't know who you're talking about, you're going to need to specify a user...!
-
Можете открыть и до 30тыс. Корпорацию не обязательно.
-
Доброго дня, так, напишіть мені в особисті
-
Ми допомагаємо брати довідки в Україні, напишіть в особисті
-
Можна різні роботодавці. Головне нок один мати
-
t.me/prcuaet/117894/278112
-
t.me/prcuaet/117894/278112
12 Jan 2024, 17:45
254888/467007