PR CUAET
-
Update по хронології отримання карток: Jun 20 - eCOPR Jul 26 - прийшли картки депендантів Sep 4 - прийшла картка основного заявника Як бачите, вони їх друкують в рандомному порядку. Дозапитів на нове фото не було. Ми їм теж не телефонували, не писали. Всі документи (sin, health card, etc.) оновили з eCOPR, не чекаючи карток. Тому, якщо вам терміново не треба закордон, просто розслабтесь і чекайте😊
-
Вам пощастило, бо я писала і мені відмовили, прийшла офіційна відповідь ідіть в консульство України. Прийшла в консульство, з довідкою з поліції, також відмовив анулювати…
-
Добрий день, скажіть будь ласка, то цю доставку не оформляють в консульстві? Їх треба робити самому після повідомлення, що паспорт виготовлено, так ? І скільки коштує?
-
Якщо є питання по цьому пишіть в особисті . Дякую
-
For personal use якщо це засновнику то ложіть до shareholder loan
-
Добрий день, скажіть будь ласка, чи може хтось інший забрати паспорт з консульства, чи треба обов'язково самому? Якщо можна, то що треба зробити для цього?
-
Резерв + чомусь не присилає 5-значний код при реєстрації?
-
Думаю так, бо аплікація відкривається і я можу вносити зміни. Вчора ввечері вона була заблокована одразу після відправлення
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка, зробила 18 ти річній дитині новий паспорт, потрібно вклеїти візу та подовжити WP. Я правильно розумію що потрібно почати з вклеїки visa а потім подовжувати перміт, чи процедура інша? Дякую завчасно за пораду.
-
В сенсі? Що можна там же змінити і вислати повторно?
-
А скільки коштує вклейка нової візи після продовження перміту?