PR CUAET
-
Резерв + чомусь не присилає 5-значний код при реєстрації?
-
Думаю так, бо аплікація відкривається і я можу вносити зміни. Вчора ввечері вона була заблокована одразу після відправлення
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка, зробила 18 ти річній дитині новий паспорт, потрібно вклеїти візу та подовжити WP. Я правильно розумію що потрібно почати з вклеїки visa а потім подовжувати перміт, чи процедура інша? Дякую завчасно за пораду.
-
В сенсі? Що можна там же змінити і вислати повторно?
-
А скільки коштує вклейка нової візи після продовження перміту?
-
Доброго часу, питання до імміграційного адвоката @OstapBosak . Підкажіть, будь ласка як краще подати документи по гуманітарній програмі, якщо у дитини 12 років закінчується паспорт у липні 25 го року , зараз можна буде подати з діючим паспортом,і потім можна буде додати нові документи в профайл? Чи порекомендуєте якийсь інший варіант?
-
Доброго дня, може хтось стикався із таким питанням? Планую подаватися на продовження WP, та дитина заїхала ще без біометрії, а зараз за віком має здавати. Питання- спочатку податися на продовження, отримати запит на її біометрію і тоді здавати, чи здати і потім подаватися вже?
-
Дякую
-
Берите ROЕ у своего работодателя и подаетесь на EI maternity or paternity leave (в зависимости что там у вас) Пошагово все расписано. Плюс пожаетесь на child benefits в кабинете налоговой. Но в основном госпиталь сам все отправляет им, вы заполните там бумаги и детские придут www.canada.ca/en/services/benefits/ei/ei-maternity-parental.html