PR CUAET
-
Але також, комусь швидко, комусь довше. Зараз АОР отримують ті, хто подався у грудні.
-
В пятницу сдал,в понедельник появились в системе
-
По цій програмі довше. Можете подивитись приблизні таймлайни у цьому чаті або у гілці "Хронологія".
-
+-3 місяці чи довше?
-
Ні, не одразу.
-
За біометрію розуміла. А лист AOR взагалі відразу після подачі аплікації отримують?
-
Чтобы оформить загранпаспорт для мужчин 18-60 лет, QR-cod из оберiг или Дiя подходит? Тот который військово-обліковий документ.pdf?
-
Это отдельно нужно заказывать? Консульство в этом не участвуюет?
-
Я дзвонила гарячу лінію МВСУ - тільки через Київ. Або особисто або через фірму. Якщо особисто- заповнюєте форму в них на сайті, потім їдете у Київ, там "жива черга", подаєте і чекаєте.. мені на гарячій лінії сказали близько місяця але не факт.. потім знов у Київ отримувати. Якщо не помиляюсь довідка 50 гривень.
-
Спочатку подаватися на Work Permit, а потім по запиту на біометрію.
-
Дякую
-
Мені теж підняли з 9 до 12. Супер, тоді чекатиму, то саме 4 дні минуло
-
Так, підходить
-
Мені після re-evaluation підняли райтінг з 9 на 12, але зазвичай знаю піднімають на один бал. Знайомі теж переоцінювали, у обох був спікінг 8 і обом підняли на 9, гроші повернули протягом 5 днів наче
-
Дякую
-
Добрий день, підкажіть будь ласка. Якщо буде погоджена нова віза, то стара, яка дійсна також, скасовується? Вона в другому паспорті(не в тому куди будемо клеїти нову) та вона ще 10 місяців буде дійсна.
-
Аор отримують з запитом на біометрію.
-
Якщо Ви оплатили біометрію, то AOR і запит на неї приходять одночасно, якщо ні то Ви отримаєте спочатку AOR і запит на оплату біометріі. Як Вам написали вище зараз отримує AOR I запит кінець грудня 2023.
-
Я платила 40$ і тоді,коли всі лікарі заповнені
-
Доброго дня! Будь ласка,поділіться досвідом,якщо є чоловіки,які отримали паспорт (Торонто),якщо документи були подані раніше ,чим вийшов закон про мобілізацію.Маю на увазі ,чи видають у такому випадку паспорти без військово-облікових документів? Дякую
12 Jan 2024, 17:45
255076/446694
4 minutes ago