PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка, може є якісь хаки для того, щоб вмістити величезний файл з ФОП досвідом в ЕЕ портал з обмеженням на 4 мб? Вже і компресували, і платний акробат юзали. Може є механічні штуки типу розділити якось по роках в анкеті щоб мати більше слотів...
-
noc.esdc.gc.ca/Structure/NocProfile?objectid=sxx5ekdJrsiEPpNdsEZdrTqeevZ%2B5SykToQ94QobqSA%3D або з кодом на 1 більше чи менще гляньте
-
Добрый вечер , пожалуйста помогите с Noc. Написано в letter of eployment : carpet steaming and scrubbing through utilization of tools and supplies. building maintenance services including but not limited to vacuuming. не могу найти нок по этой ссылке noc.esdc.gc.ca/CareerHandbook/CHQuickSearchResult . кто-то может подсказать , пожалуйста
-
Спасибо большое ❤️
-
Если у вас есть друзья в Польше у которых есть время пойти в суд и взять эту справку то вам это обойдется всего 30 злотых .
-
Все в этой фирме оплачивала я . У меня польская карта открыта . От своего имени в платеже указывала что оплата за справку о несудимости на имя . Подтверждение высылала им
-
Оплату она делала от вашего имени просто в банке ?Или показывала доверенность?У нас тоже есть друзья в Польше и теперь я думаю может на них тоже нужно сделать доверенность
-
Спасибо за ваш ответ .То есть адрес в левом верхнем углу был указан вашей подруги .Правильно поняла ?Ей выслали на почту ,а она вам .
-
100 справка 110 перевод 30 отправка оригинала в Канаду всего получилось 240 злотых . Доверенность отправляла подруга ещё +12
-
Сколько оплатили за их работу ?За справку 30 зл ,за перевод на англ 110 зл это я нашла на сайте их .
-
Зубріть слова. І звоніть в різні служби підтримки :Bell, BMO, Костко. І говоріть.
-
Будь ласка
-
В останні дні то скоріше коли групу докомплектують
-
Ну мене попередили за місяць і уточнили дні але то парт тайм
-
Це для резидентів Кєбєку курси
-
У провінції - траба мати місцеву реєстрацію
-
Так я дивилась. Але я хочу заочний курс, там 28$ за день навчання. Так легше тому що кожний день фул тайм це дуже складно буде. Дякую за відгук. Не знала що так довго потрібно чекати курсів. Чекати потрібно у провінції або ти можеш знаходитись у іншій? Та коли буде набір ти можеш переїхати?