PR CUAET
-
Що таке TR? Я тільки заповнюю заявку та трохи боюся помилитися…
-
Ну, мабуть невистачило їм часу це видалити🤷♂️. Ми коли підʼєднаємо нашу заявку PR по нашій програмі до GCKey то вибираємо TR to PR 😅 що для мене теж дивно
-
Можливо це щось наплутали «говорящі голови». Спробуйте ще раз подзвонити, щоб інший оператор знайшов вашу аплікацію
-
Ні 😀
-
Дякую за відповідь! У Вас була аналогічна ситуація?
-
Хтось отримав pr по возєднання сімї?
-
І всі файли які заповняла були по возєднанні! Можливо в них система глючить
-
Доброго дня! Допоможіть з питанням будь-ласка. Я вже знаходила інформацію що мед екзамен дійсний 5 років, але все ж не розумію як відповісти на це питання і чи потрібно прикріпляти доказ потім . Медицину я проходила в 2022.
-
Доброго дня. Ні не скасовується.
-
Якщо ця програма закрита як я могла вибрати цю категорію якщо вона не працює?
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, з приводу впливу процедури flagpoling на подальшу можливість в’їжджати до США. Мені відомо, що процедура flagpoling передбачає спочатку необхідність отримання відмови у в’їзді до США, і запис про цю відмову вноситься до бази даних міграційної служби США. Дякую за відповідь
-
Якщо ви обрали ось це , то все було вірно. Мабуть агент просто щось курнув
-
У мене теж десь через годину оновилась, чоловік здавав в Києві і те саме, за кілька годин
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, з приводу впливу процедури flagpoling на подальшу можливість в’їжджати до США. Мені відомо, що процедура flagpoling передбачає спочатку необхідність отримання відмови у в’їзді до США, і запис про цю відмову вноситься до бази даних міграційної служби США. Дякую за відповідь
-
Всеодно передзвоніть їм, можливо оператор новенький і щось наплутав
-
зрозуміла, пошукаю іншу гілку, дякую
-
Доброго дня, прислали запит на military і що цікаво резюме на мене і жінку, в кого таке було?
-
Зателефонуйте ще раз
-
Аплікацію бачать а файла ні одного🤷♀️і кажуть Ви подались по іншій програмі , але я подавала по цій
-
Вам не сюди …
12 Jan 2024, 17:45
255112/450105
less than a minute ago