PR CUAET
-
Ось так виглядає з телефона
-
Ну это и есть причина что нет документов. Они четко пишут. Использование только adobe acrobat. Файлы должны быть в пдф
-
Я в pdf підтягувала , я на іншому компютері створювала аплікацію цей не має цієї програми
-
Мабуть Adobe Reader не завантажений на компьюєтері 😅
-
Не верно. Все файлы у Натальи в пдф, не путайте ее. Просто на компьютере другом нет Adobe. Наташа, с этим тоже все ок
-
У всіх так ? Подалися на початку лютого і досі тиша)) пише лише submitted ( ніякого листа на пошту не приходило
-
Вам avast antivirus изменил тип документов. Были pdf, стали avast html documents.
-
Навіть написана категорія вірно
-
А когда вы подавали аппликацию?
-
Дякую!
-
Если ребенок уже с гражданством Канады, то за него ничего не нужно платить?
-
Так! Головне правильно підготувати резюме, підготуватись ідеально на співбесіду і не здаватися 🙂
-
Дякую!!! Ви змогли знайти там роботу? В gas and oil?
-
Через Chatgpt найлегше, наприклад просто ввести «top 50 oil and gas companies in Calgary”. Я так шукала роботу, заходила на кожен сайт компанії окремо і прямо в Careers. Не всі постять вакансії в Лінкедіні чи Індід
-
Просто зателефонуйте зараз іншому агенту
-
Може скоро до мене черга дійде )) подались 8-го лютого)
-
Супер, приємно чути, що це можливо) поділиться, будь ласка, вдалося почати зі стартових позицій? Якщо так, то чи не боялися ви показатися оверкволіфайд та чи не вносили відповідні коррективи до свого резюме?
-
29 грудня на батьків
-
У всіх все по черзі
-
Якщо перевіряю на іншому компютері там все вірно , у мене в домашньому немає pdf …., я в розпачі , сказала агент чекати емеіл від ІRCC , вона дала запит у вищі органи ,
12 Jan 2024, 17:45
255148/434439
2 minutes ago