PR CUAET
-
А было столько споров надо ли писать письмо или достаточно заполнить форму. Вот и ответ. Может в 2022 это и проходило, но сейчас надо подходить к подготовке кейса более основательно! Вы боитесь потратить время офицера на прочтение письма и проверку документов, но он потратит больше времени на понимание кейса без объяснения и запрос дополнительных документов.
-
Так надіслав вже, Чекаю ще на відповідь
-
🚨 Вебінар! 🚨 Приєднуйтесь до нас на ексклюзивний вебінар за участю Льва Абрамовича з Abramovich Immigration Law! 🗣️ 🗓 Дата: субота 21 вересня 2024 ⏰ Час: 10:00 a.m. - 12:00 p.m. по Едмонтону 📍 Місце: Онлайн (посилання буде надіслано після реєстрації) Лев Абрамович детально розгляне H&C гуманітарні заяви та обговорить поточний стан імміграційної системи в Канаді. Якщо ви проходите імміграційний шлях цей вебінар надасть вам БЕЗКОШТОВНО цінну інформацію! 🔗 Зареєструватися зараз Не пропустіть цю можливість почути експертну думку від провідного фахівця. Зареєструйтесь вже сьогодні! 🌐
-
Ні, він не потребує ПР, в нього вже є громадянство
-
Це обовʼязково Не вказання дитини може вас призвести до misrep = відмові в пр
-
Себто можуть? Ви маєте додати документи дитини в аплікацію: свідоцтво про народження і паспорт, якщо його зробили І маєте вказувати дитину у всіх формах Щоб не нарахували проплату треба вказати що дитина not accompanying
-
Така і в мене логіка була, але можуть потребувати типу за перевірки доків дитини) краще перевірити)
-
Дякую, я відправив заявку ще в лютому, просто із-за того що нічого не рухається, параноя зʼїдає) not accompanying - не пам’ятаю такого пункту, просто коли перекинула на сайт для оплати обрав за 2 дорослих
-
Просто агент сказала можливо прийдеться переподавати😢так Слава Богу , що вона поговорила зі мною я татові всі англ слова українськими буквами написала і він все чітко відповідав , і лише так вона погодилась відповідати , … це все жах , що в них там
-
Усім доброго дня, порадьте будь ласка як швидше доставити документи з України в Канаду?
-
Можуть бути проблеми з входом,тому що адвокат на майлі з локацією в одній в країні,а ви в іншій.Google блокує
-
Нью-йорк бачив два слоти