PR CUAET
-
Доброго дня ) підкажіть чи обовʼязково робити новий кабінет щоб податись на нову візу ,по новому вору перміту? Бо я щось не можу зрозуміти шо від мене хочуть..(
-
8,5 місяців
-
А це ви подавали переоцінку бо були впевнені що бал вищий повинен бути ? Чи як це працює Дякую
-
Чому ж в листі ще й посилання додали де отримати Criminal check? Також military виявляється треба і на дружину і на чоловіка.
-
Так
-
Дякую ) а ви ж просто вибирали там visitor visa ?
-
Flagpoint це не зовсім відмова вʼїзду. Flagpoint це коли ви з будь якої причини не можете вʼїхати до країни і маєте розвернутися на кордоні і поїхати назад до Канади. Зазвичай вас проводять через імміграційний контроль США, питають чого стався flagpoint. Наприклад забули паспорт вдома (в мене таке було), або заїхали на кордон помилково без будь яких документів (також було). Це не є офіційною відмовою у консульських послугах тому не повинно мати впливу. Якщо у вас буде відмова у візі або canceled visa тоді так це може впливати на подальший вʼїзд
-
Я подала з одного кабінету і на wp та на візу.
-
@OstapBosak , Остапе вітаю ! Підскажіть будьласка чи було у вашій практиці що люди висилали аплікацію в одній категорії а агент ІRCc бачить це зовсім в іншій? І чому це трапляється? Чия це помилка? Можливо десь я помилилась , я вислала аплікацію на возєднання а агент її бачить TR/PR , це взагалі можливо?🤷♀️
-
через вебформу отправить полностью все файлы из вашего кабинета. тк у вас нет AOR, то вам надо получить временный номер вашей заявки на горячей линии. тк номер заявки надо указывать при подаче вебформы. зная, как работает система и насколько она корявая, заполнить анкету заново может быть более реальным решением, чем ждать пол года, пока они там что-то починят, если вообще починят. пока еще есть 1.5 мес, чтобы посмотреть, что ответит офис на ваши пропавшие файлы
-
А тоді ок) а то знову паніка))