PR CUAET
-
Не треба.
-
Якщо так! тоді потрібно шукати хорошого адвоката щоб ваші шанси зросли.
-
Бо це підстави для біженства. Гуманітарна - це програма не про жалість і співчуття, не про те, що ми бідні і нещасні. Гуманітарна програма - це в мене тут все в шоколаді, але через якісь поважні причини я не можу пройти по економічних програмах. Зробіть для мене виняток, закрийте очі на цей момент і дайте ПР, бо все інше у мене в Канаді просто супер.
-
Ще раз подавати або робити апеляцію.
-
Щоб укріпити позицію ще можете зробити спільний банківський рахунок, спільну страховку, спільні витрати на якусь суттєву покупку і тд
-
50 на 50
-
Не ясно що для них суттєві підстави. Як бачите відсутність житла чи житло на окупованій території не є підставами
-
🥹🥹🥹
-
Вітаю. Чи є ще хтось хто чекає на продовження WP/SP з кінця березня 2024? Офіційно зараз вказано час обробки ( inside Canada) 119 днів. Але пройшло вже більше 160.
-
Якщо справді є суттєві підстави і їх підтверджено документально, то відповідь буде позитивною. Принаймні всім бажаю отримати ПР.
-
Подали тільки в кінці лютого - навіть aor ще нема 🙈
-
Написано adobe acrobat в ircc. Но Адобе реалер это тоже пдф. Но я бы не рисковала
-
Я можу написати, мені прийшло позитивне рішення.😉
-
Я думаю їх досить багато. Люди просто не пишуть. Я сама навряд чи напишу як мені прийде відмова
-
Відмови були і 2022 і 2023 роках і будуть, про це мало хто пише.
-
Адвокати хороші від 350 на годину… там цінники конськи виходять потім