PR CUAET
-
Коли ви подавались і коли прийшла позитивна відповідь?
-
Мне дороже ценник поставили. Специалист классный, и мне понравился, и отзывы отличные, я бы с ним и работал Но с деньгами пока напряг
-
Коли будуть слоти едмонтон торонто 17 чи 24?
-
Разброс от 5 и до 15 тыс, это консультанты. Адвокаты в среднем дороже.
-
Привіт! Хто може порадити мувінг компанію для переїзду не за всі гроші світу? Буду дуже вдячна 🫶🏼
-
Дякую 🙏
-
Я зловила слот в Оттаві на жовтень,живемо в Саскачевані, написала на електронну пошту листа в посольство з запитанням чи приймуть,відповіли що приймуть.
-
Лише зберегти собі, бо при нарахуванні пенсії потрібне буде.
-
Ще ні 🤣 он 130 тис пікетує
-
Hello everyone! Сьогодні поговоримо про те, коли вживаємо ‘at’, ‘in’, ‘on’ або взагалі не використовуємо прийменник для позначення часу. At • Конкретний час: at midnight, at 7 am, at 5 o’clock • Певні періоди: at the weekend, at noon, at night Example: We’ll start the meeting at 7 am. On • Дні тижня: on Saturday, on my birthday, on New Year’s Eve • Дні + частина дня: on Friday afternoon, on Monday evening • Дати: on the 14th of July, on May 1st Example: I’m visiting my parents on Saturday. In • Роки: in 2001, in 1998 • Місяці: in October, in April • Десятиліття: in the 80s, in the 1700s • Століття: in the 20th century • Пори року: in autumn, in spring • Частини дня: in the evening, in the morning Example: They graduated in 2001. No Preposition • Next: next month, next year, next Tuesday • Last: last week, last summer • This: this afternoon, this year • Every: every morning, every weekend, every year • Конкретні дні: yesterday, today, tomorrow Example: We’re moving next month.