PR CUAET
-
А зараз ще не пів Індії? Я мала надію що вже є
-
Співпадати з чим? З тим що у візі вказували?
-
Ааа) ну тоді точно тут шикарне майбутнє для дітей буде(
-
@Aevgen24
-
Оттава t.me/prcuaet/55035/301322
-
подать новую анкету
-
Должны быть 17
-
Hello everyone! Сьогодні поговоримо про те, коли вживаємо ‘at’, ‘in’, ‘on’ або взагалі не використовуємо прийменник для позначення часу. At • Конкретний час: at midnight, at 7 am, at 5 o’clock • Певні періоди: at the weekend, at noon, at night Example: We’ll start the meeting at 7 am. On • Дні тижня: on Saturday, on my birthday, on New Year’s Eve • Дні + частина дня: on Friday afternoon, on Monday evening • Дати: on the 14th of July, on May 1st Example: I’m visiting my parents on Saturday. In • Роки: in 2001, in 1998 • Місяці: in October, in April • Десятиліття: in the 80s, in the 1700s • Століття: in the 20th century • Пори року: in autumn, in spring • Частини дня: in the evening, in the morning Example: They graduated in 2001. No Preposition • Next: next month, next year, next Tuesday • Last: last week, last summer • This: this afternoon, this year • Every: every morning, every weekend, every year • Конкретні дні: yesterday, today, tomorrow Example: We’re moving next month.
-
Я робила mybackgroundcheck.sterlingbackcheck.ca/self-background-check/
-
Вдома ще веселіше
-
можно
-
Чому відмова? До якого року у вас паспорт?
-
не повлияет
-
Ну тут залежить від багатьох факторів і все ще під питанням
-
Підкажіть будь ласка, у всіх у work permit стоїть позначка cuaet? Чи вплине це на можливість продовження work permit, якщо позначки нема?
-
На 4 роки? Максимально на 3 роки дається work permit
-
Всім доброго вечора☺️ Підкажить будь ласка, хтось отримував письмо під назвою refund examination…? Перша декларація, чекаю з березня на повернення, але сьогодні отримала таке письмо…
-
Дякую) уже розібралась з тим застосунком і кошти поступили)
-
Я можу тільки порадити))) недавно переізжав ))
-
Це про паспорт
12 Jan 2024, 17:45
255497/437895
less than a minute ago