PR CUAET
-
Доброго вечора! У кого була проблема з link application? При заповненні інформації, показує що application number error ( хоча там все правильно ) Писала в службу підтримки про попросили надати скріншот, додавши скріншот , відправила знову . І тиша І так до сих пір не маю доступу до кабінету . Біометрію здала ( подача документів була у грудні , біометрія у серпні ) Дякую
-
Доброго вечора! Я подавала 31.03, то 04.09 було погоджено новий WP
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка: 1. В мене на руках 2 паспорти, один з них вже не дійсний, чи можно його анулювати і здати в консульстві при подачі на новий? 2. Чи можна надати канадські права в якості підтвердження канадської адреси? Дякую!
-
Служба не допоможе, по крайній мірі швидко. Почекайте кілька днів та знову спробуйте
-
Не знаю які можуть бути фактори коли нема безпеки. Її вже не буде найближчі десятиліття
-
Доброго дня, 1. Я головний аплікант, при заповнені форми 5406, в мене заблокована можливість додати або відредагувати імʼя чоловіка, я хочу вписати імʼя українською мовою. Це може бути тимчасова помилка на сайті? 2. Також скажіть будь ласка, я правильно розумію, якщо в аплікації я та чоловік, родич моя мама - данні про неї у цій формі я вказую тільки в питанні про батьків? Дякую за відповіді!
-
1. Один обовʼязково прийдеться здати 2. Можна показати WP, по крайній мірі в Едмонтоні точно
-
Toronto: Available slots on: 2024-09-19
-
Авторка не читач, авторка - письменник?
-
Доброї ночі, порадьте канадського нотаріуса, що он-лайн завірить форму 5604. Дякую
-
Повезло, якраз на сайті сидів
-
Завидую 😿
-
Я піймав, фууух, з грудня місяця ловлю
-
В формі IMM5710e в пункті 8b, якщо я перебував в Румунії за статусом тимчасового захисту більше року, але в проміжках стислий час перебував в Німеччині та Хорватії, мені вказувати увесь час перебування, чи найбільший з них, де я більше 6 місяців перебував в Румунії? Чи просто вказати from - дату видачі захисту, to - сьогоднішню дату?
-
Добрий вечір скажіть якщо подався на WP і мав старий до вересня25го рокуі прийшло повідомлення на IRCC що документи на розгляді але написано що можу працювати тільки до марта 25го це ок чи ні?
-
Ноу
-
вернитесь в профиль и попробуйте там имена исправить. мама только, где вопрос про ваших родителей
-
Кто-то поймал торонто на 19?
-
Дякую. Нажаль, в WP в мене немає адреси
-
Дякую за пораду! Скажіть будь ласка, якщо один з батьків помер, достатньо в адресі написати “This parent is deceased” або потрібно ще додати дату смерті?
12 Jan 2024, 17:45
Post 255519 of 396781
16 minutes ago