PR CUAET
-
Доброго дня, 1. Я головний аплікант, при заповнені форми 5406, в мене заблокована можливість додати або відредагувати імʼя чоловіка, я хочу вписати імʼя українською мовою. Це може бути тимчасова помилка на сайті? 2. Також скажіть будь ласка, я правильно розумію, якщо в аплікації я та чоловік, родич моя мама - данні про неї у цій формі я вказую тільки в питанні про батьків? Дякую за відповіді!
-
Toronto: Available slots on: 2024-09-19
-
Авторка не читач, авторка - письменник?
-
Завидую 😿
-
В формі IMM5710e в пункті 8b, якщо я перебував в Румунії за статусом тимчасового захисту більше року, але в проміжках стислий час перебував в Німеччині та Хорватії, мені вказувати увесь час перебування, чи найбільший з них, де я більше 6 місяців перебував в Румунії? Чи просто вказати from - дату видачі захисту, to - сьогоднішню дату?
-
Ноу
-
Кто-то поймал торонто на 19?
-
Підкажіть плз, планую навчання у коледжі на масажиста, там кажуть що для того щоби ціни були як для місцевих (в мене немає піар) потрібна якась довідка? Як і де її можна дістати?
-
Акція протесту проти показу пропагандистського фільму «Russians at War” відбудеться завтра о 2.00 p.m. Вся необхідна інформація ukrtocommunity.ca/ukrainians/tiff_2024?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2Thtn6gzm9PY-lkYrcXn3C89obBkYyJpk4r11G5gEjkyNvkvjhhsEiENo_aem_GHxPJfaaw8BWSN8neyIhEg