PR CUAET
-
в форме написано, что писать. писать то, что спрашивают. про diseased там тоже есть
-
Все поштою.
-
Так там не усюди потрібно писати на українскій, там де заблоковано то там автоматично на англійській а є підрозділи де можно вільно написати на англійській та через тире на українській
-
Доброго вечора ми подавали 10 квітня в Торонто на паспорт то дипломатична пошта була в травні 30 травня прибув дитини паспорт дипломатичною поштою в Торонто. 12 червня забрали .
-
Липень 2023 в серпні 2023 прийшла відповідь.
-
Права, ВП, виписка з банку або ж контракт на оренду житла, все підходить
-
Дякую, чудово👍
-
Вже давно люди подавалися в США з Канади
-
Нажаль в мене не виходить додати імʼя українською у формі 5406, ця функція заблокована. Якщо хтось з таким стикався, напишіть будь ласка як вдалось додати
-
Дякую, я все ж сподіваюсь, що це тимчасова помилка. Я спочатку заповнила дані на себе, вписала імʼя чоловіка українською, коли перейшла до наступного кроку, мене викинуло зі сторінки та данні не збереглися. Коли відкрила заповнити заново, біля імені графа вже заблокована
-
Доброго дня!Пiдкажіть будь ласка!Якщо у дитини закінчується закордон паспорт 25.06.2025 р.,чи можно зараз ловити слот?чи треба за 6 місяців до закінчення дії паспорту?
-
Підкажіть будь ласка, дитина 15 років в Канаді, батьки в Україні. Бабуся громадянин Канади. Як правильно подати дитину на ПР? Вона ж сама не може заповнити заявку
-
Вже треба ловити слот, обмежень коли подаватись на новий паспорт нема. Тільки продовжити за 2 місяці до закінчення і не раніше
-
Це мається на увазі дозвіл на перебування в Канаді
-
Доброго вечора. Чат передивилася, але не знайшла відповідь на питання. Я тільки отримала ПР і планую оновлювати дані, а саме СІН. Я не створювала ніколи аккаунт на CRA, подавала податки через волонтерів. І ось зараз намагаюсь зрозуміти, чи зʼявиться вся інформація за минулі роки, якщо я зараз зміню СІН і створю аккаунт на CRA?
-
Це залежить від регіону і інших особистих обставин. Безпека і її сприйняття різне. Але це вже не тема топіку
-
Напишите свой тайм лан плиз
-
11.03.2024 та 20.03.2044. Чекаємо
-
Добрий день! Отримали листа на оплату біометрії 21 серпня. Оплату зробили того ж дня і надіслали скрін через веб форму. Отримали відповідь що вони це отримали і направили до імміграційного офіцера який займається цим кейсом. Після цього тиша. Хто вже здав біометрію скільки чекати на інструкцію після оплати?
-
Все вірно безпека в країні з війною і в мирній країні різна. Все абсолютно однозначно
12 Jan 2024, 17:45
255541/432443
4 minutes ago