PR CUAET
-
Дякую, відповідь прийшла певно у цьому серпні)
-
Щаслива людина
-
Якщо на руках дійсний паспорт здійснює візою та дійсною дозвіл на роботу то повинні впустити. Головне не віддайте старий паспорт в якому ваша віза коли отримаєте новий
-
Дужє дякую!
-
09.09.2024 - Portal 2
-
Можна надіслати запит і спитатися. Потенційно можуть змінити так. Залежить також від етапу на якому заявка. Ну і потрібно буде доплатити мито також
-
Мені тут адмін порадив відправити на веб форму. Так і зробили і тиша
-
Не стикався з таким. А точно на те що потрібно подалися?
-
В нас є так званий модифікований джурат. Там буде написано що certified remoteally stated as being at
-
Доброго вечора. Не знайшов відповіді на це питання. Підкажіть (якщо можна, із скріншотами), куди таки завантажити сплату за біометрію? Дякую заздалегідь
-
Податися з тим які є, а за два місяці то його закінчення продовжити в найближчому консульстві. Тоді продовжений дати їм якщо буде запит або відразу через веб-форму
-
Кому цікаво - UPD: написала імейл в WES, попросила пояснити, як все таки оцінений диплом - в результаті в кабінеті оновили документ, в якому тепер і вгорі, і внизу пише Bachelor's degree
-
Так виглядають відповіді від IRCC на наші запити публічної інформації. Та і саме джерело (Meurrenson) це відомій і дуже толковий адвокат.
-
Так. Ваша задача надсилати запит, їхня його розглянути
-
Я оплатила за всіх, так мені порахував сайт) а отаке знайшла в них на сайті… можу я сподіватись шо вони то змінять?
-
Якщо нема АОР, я б не дуже це брав до уваги. Без АОР це все вилами по воді писано, особливо якщо взнаєте по телефону
-
Я навіть ще АОR не одержала, вже 9 місяць пішов
-
Дякую щиро просто незрозуміло чому в них так в системі
-
На якому етапі це?
-
Надішліть їм це по вебформі, і зберігайте докази на випадок якщо прийдеться з цим йти в суд
12 Jan 2024, 17:45
255561/407939
3 minutes ago