PR CUAET
-
@OstapBosak Остап, доброго дня! Підкажіть, будь-ласка з Вашого досвіду, як швидко приходить запит на біометрію при подачі на PR? В загальному. Розумію, що по цій програмі мало сиатистики ще є. Я правильно розумію, що це не так швидко, як при подачі на візу, бо там одразу прийшов, а тут тиша. Тиждень вже, як сабмітнулися, а я нервую). Це я рано почала хвилюватися, так? 🙃
-
-
Підкажіть будь ласка у мене питання про роботу за 10 років. 2013 рік листопад - це остання робота. Якщо робота була з 2011 року по 2014 рік. То разривати її, тобто ставити період не з 2011, а з 2013?
-
Вони зараз досить довго процесять. Але як варіант можете ще раз надіслати паспорт через форму. А також спробуйте подзвонити щоб вони підтвердили що паспорт є. Якщо буде відмова, спочатку пробуйте reconsideration якщо не вийде то всеодно restoration і якщо нічого не вийде тоді TRP
-
Дякую за відповідь
-
Тобто вона повинна самостійно заповнювати іншу аплікацію?
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка,я зараз знаходжуся в Канаді, заповнюю аплікацію на PR на себе і мого чоловіка. Моя донька має громадянство Канади. Чи можу я вписати в анкету іншу доньку,якій 30 років,вона проживає в Україні та не має візи до Канади.