PR CUAET
-
А я казав) головне шо виправили
-
С Канады не нужно. Там в письма они об этом пишут.
-
Щоб альберта дала 600 балів найвірніший спосіб - то accelerated tech pathway. Все решта наразі кіт шредінгера
-
Тут важко Вам відповісти бо треба розуміти як працюж імміграційна система з середини. Працюють над програмою значить буде.
-
Доброй ночи, отправили заявление и квитанцию об оплате dhl на консульство и тишина… подскажите скольво времени ттн ждали?
-
А коли він приїздив до вас?
-
А откуда информация про программу TEER 4-5? Я читал объявление, там как-то всё размыто , ничего конкретного. Изменения в законодательство, то да сё. Чётко не сказано, что именно программу запустят
-
Ну может и так, Вам виднее наверное
-
Упускаєте що вибори наступного року
-
Я понимаю, что раз вносят измения - то явно под будущую программу, я только рад. Просто все говорят что программу уже прямо осенью запускают, а это вот мне совсем неочевидно. Изменения могут и сейчас внести, а программу и через 6-12 мес только запустить, к примеру. Или я что-то упускаю?
-
Найбільша ймовірність Health Pathway насправді
-
В червні
-
Можливо комусь це допоможе, в мене вийшло додати імʼя чоловіка українською мовою, коли я відкрила аплікацію в Chrome, а не в Safari, як до цього 😀
-
Аор це номер аплікації. Починається з Е. 9 місяців це черга поки вашу аплікацію відкриють і нададуть номер
-
А після подачі документів можна буде додати нові (optional) чи оновити інсуючи, в разі чого?
-
Відправила заяву 15 серпня, тільки сьогодні отримала трекінг
-
Ткж саме питання наприклад якщо я продовжу WP чи можна буде його змінити і як?
-
Якщо син буде виступати як людина з ПР, і хоче подати для мами та сестри Чи потрібно в заявці буде вказувати батька, якщо він не буде іммігрувати та отримувати ПР? Дякую
-
Батько і мама це одна сім'я. Його треба вказувати але поставити галочку що від non accompany у профілі
-
Sounds stupid, знаю, але краще спитати щось дурне, ніж потім шкодувати
12 Jan 2024, 17:45
255676/433085
7 minutes ago