PR CUAET
-
Дякую за відповідь
-
Тобто вона повинна самостійно заповнювати іншу аплікацію?
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка,я зараз знаходжуся в Канаді, заповнюю аплікацію на PR на себе і мого чоловіка. Моя донька має громадянство Канади. Чи можу я вписати в анкету іншу доньку,якій 30 років,вона проживає в Україні та не має візи до Канади.
-
Доброго дня! Подалися дитині на новий стаді перміт 28 липня. Старий разом із паспортом закінчувався 20 серпня. Подавалися із скріншотом із системи нового паспорта, що надав консул, бо паспорта ще не було. Потім досилала вже в вересні фото отриманого паспорту. На сьогодні так нічого і не змінилося в кабінеті, чи вже час панікувати? Бо так розумію якщо офіцер відмовить через подачу по тому скріншоту, то вже навіть не зможемо податися на рестор статусу?
-
Дякую
-
Вот список клиник с сайта, поищите здесь, что вам больше всего подходит secure.cic.gc.ca/PanelPhysicianMedecinDesigne/en/Home
-
Повторна видача свідоцтва про шлюб - Дія diia.gov.ua/services/povtorna-vidacha-svidoctva-pro-reyestraciyu-shlyubu
-
Вот ссылка, где брать справку. Нам дала ее иммиграционный консультант. Логиниться на сайте через bank id (приват или Моно, например). Потом мы этот документ перевели у канадского переводчика. PR успешно получен в марте 2023 🤣 vytiah.mvs.gov.ua/app/landing
-
Да, нужно лично или онлайн поменять. Временный SIN начинается на 9, для PR на другую цифру (у нас на 7)