PR CUAET
-
А куди ви писали їм? Я намагаюся знайти як би звернути їх увагу на цю помилку, бо податися, отримати відмову, а потім апеляцію чи судитися виглядає дуже емоційно енергозатратно. Бо по NOC все сходиться, міжнародний договір в оригіналі теж каже 3 роки освіта. Хочу спробувати достучатися до когось в IRCC, щоб перевірили це. Буду дуже вдячна за відповідь!
-
Ловіть слот вже зараз, не раніше за два місяця до закінчення строку дії паспорта продовжити у порядку живої черги, після чого подаватись на новий SP або візитор. Не всі країни визнають продовжений паспорт дійсним документом, тому перед тим як кудись летіти, необхідно ознайомитися з списком країн, які визнають такий документ. На території Канади зможете перебувати без проблем з продовженим паспортом.
-
Я так понимаю что по обновленной программе создать кабинет тоже можно будет только когда будет ровно гол опыта работы?
-
По pnp non ee aor приходить десь приблизно через 3+ місяці. Разом з ним часто зразу присилають запит на біометрію, якщо була оплачена. Ми чекали 3 з половиною місяців, це нормальний термін. Вам просто потрібно чекати вашої черги. Якщо зараз почали обробляти заявки, які подались в кінці травня, то ваша черга буде десь в жовтні Не бачу сенсу дзвонити в ircc, вони ще навіть не почали розглядати вашу заявку. Вам просто потрібно чекати Термін менше 3х місяців до отримання aor та запиту на біометрію це скоріше виключення з правил
-
Доброго дня!А скільки ви чекали,коли зареєструвалися у Є-черга?
-
Укажите специализацию или суть Вашего вопроса к юристу. Так будет проще понять какого вида помощь Вам нужна
-
Мені теж біля 400 вийшло рік тому
-
Австрія Не знаю буду говорити на місці