PR CUAET
-
Мы тоже через Риту подались. Знаю её лично. Один и лучших емиграцинных. Много людей через неё уж получили.
-
Забули просто цю непотрібну інфу
-
😂😂😄
-
Укажите специализацию или суть Вашего вопроса к юристу. Так будет проще понять какого вида помощь Вам нужна
-
Таке саме маю питання
-
Не можлива. Забирати там, де подавав. Або через 2 роки вони відправлять його до України і звидти потім зможете замовити доставку до консульства у Канаді (ще 3-6 місяців)
-
Мені теж біля 400 вийшло рік тому
-
Доброго дня. Паспорт в дитини (4 роки) закінчується в квітні 25го. Що краще робити новий Паспорт чи продовжувати? Які можуть бути проблеми і в чому різниця? Дякую заздалегідь
-
Вітаю! Як записатися щоб зробити новий паспорт ? Оттава
-
Австрія Не знаю буду говорити на місці
-
А доставка на адресу можлива ?це в якій краіні ?
-
Хоч їдь з Квебеку в Монреаль 😍
-
Так я писала в консульство сказали що та особа що подавала та і забирає ,по закону сказали чекати 3 місяці.
-
Ми ось так з донькою не могли раніше зробити ,бо нереально слот зловити…а зараз менше року зосталося і слот треба по новій шукати ,а поки знайдеш і зловиш ,так вже і паспорт закінчиться
-
Те саме питання.. нові паспорти так заздалегідь не роблять, а значить і подаватися на продовження ПР неможливо . Але хвилиюся чи потім буде така ж можливість продовжити ?
-
А можна щоб забрала паспорт інша особа ,або доставкою на адресу (друзів), а вони потім вам передадуть у канаду
-
Ага однім махом треба 3 місяці чекати ,ну я так і планую але дитина може виїхати на 3 м?
-
Так,можете .Також !якщо ви ідите в украіну жити ,або на рік ,то вам достатньо піти у посольтсво канади і проінформувати що дитина з вами живе під такою адресою .так і у всій европі зараз ,якщо берете прихисток
-
Ви у европу на довго ? Якщо просто туди і назад ,то я би просто там однім махом зробила би собі другий паспорт ,бо тут нереально зловити слот …А потім вже вклеювати візу і робити новий перміт
-
А на 3 місяці я можу виїхати з малим?
12 Jan 2024, 17:45
255835/447054
2 minutes ago