PR CUAET
-
Ви у европу на довго ? Якщо просто туди і назад ,то я би просто там однім махом зробила би собі другий паспорт ,бо тут нереально зловити слот …А потім вже вклеювати візу і робити новий перміт
-
А на 3 місяці я можу виїхати з малим?
-
Another one bites the dust...! Banned Mariia. Reason: Нелегальна діяльність : спроба «продажу» сервісу
-
Як зловити слот на новий паспорт дитині до 12 років у Оттаві ??
-
Підскажіть якщо у мене пермит и паспорт до 26 ,мені треба робити новий паспорт и продовжувати ще пермит чи є сенс?
-
дякую
-
привіт що треба мати з собою, щоб забрати паспорт у консульстві?
-
Добрий день! Чи є хто літав у Європу щоб зробити загран паспорт, як відбувається процедура? Вам треба було їхати ще раз щоб його забрати?
-
Виберіть будь який по номеру файла найдутт
-
Ні!ви що ! Достатньо паспорту канади
-
це всi варiанти що э...(
-
Якщо це веб форма то tr to pr
-
Під скажіть якщо син народився в Канаді мені треба поїхати в європу йому потрібна віза чи ні?
-
Вам треба тут other
-
Подскажите пожалуйста, к какой программе относиться получение пиара по «воссоединение семей»?
-
Цей же лінк містить більше інформації www.alberta.ca/aaip-processing-times-and-inventory
-
Зрозуміло) Дякую ❤️
-
Але були ще Rural Renewal і Tech Pathway. Наразі у них десь 5 тис аплікацій до розгляду. Пропускна здатність в місяць 1500 десь
-
Не важливо що зазначено, важливо по чому відбирають www.alberta.ca/aaip-processing-times-and-inventory
-
Хоча з лютого ж була пауза та заявки не приймали Тобто вони ці 3 місяці пропустять? Бо заявок фактично не було І почнуть одразу розглядати червень?
12 Jan 2024, 17:45
255853/449677
2 minutes ago