PR CUAET
-
Там пише з 18 років кому потрібна довідка. Якщо вам 17 років тоді непотрібна. Ви маєте подати довідку про несудимість за останніх 10 років де ви прожили більше 6 місяців
-
Навіть якщо це було 20 років тому?
-
Ми на днях поїхали робити фото в Staples, у них на вікні вивіска і ціна за фото 22 Дол, але він був закритий і треба було чекати 20 хв. Поруч Walmart і на сайті написано 17 Дол. Приїжджаємо в Walmart, робимо фото і нам до сплати 125 Дол за 3. Показуємо їм з сайту ціну, а вони - то це не у нас а у самому Walmart, ми типу окремо, але зробимо по ціні Walmart. Ми заплатили 53 Дол, поставили печатки і дали цифрові копії також. Як працює ця система я так і не зрозуміла, але знижка в 70 Дол мене порадувала
-
Добрый день. Подскажите, что нужно сделать для въезда в Канаду, если у ребёнка закончилось действие паспорта, в котором была виза? И мы ещё не въезжали в Канаду, только планируем. У нас (родителей) визы вклеены и действительны. Ребёнку 5 лет, новый паспорт ребёнку сделали. Все визы делались по программе CUAET.
-
Доброго дня. Скиньте будь- ласка, силку де вказано що потрібно довідку про несудимість за останні 6 місці де перебував перед приїздом до Канади.
-
Добрий день. Через декілька місяців у мого 14 річного сина закінчується паспорт та відповідно візітор рекорд. Слот спіймати на запис на новий паспорт поки не реально. У консульстві сказали потім прийти і вони продовжать паспорт. Як краще зробити: продовжити паспорт і згідно нього податись на продовження візітор рекорд ( якщо так можна на продовжений паспорт)і паралельно ловити слот ? Чи коли продовжать паспорт у новому паспорті відпаде необхідність, так як старий продовжать ще на 4-5 років ( так. сказали у консульстві ) відповідно продовжимо візітор рекорд. А новий паспорт вже зробити коли сину буде 16 р. і його вже видадуть на 10 років. ? Можливо у когось було щось подібне. Дякую.
-
Добрий день підкажіть будь ласка,де можна пройти мед.огляд в Норс Йорку?
-
З попереднього є обидва. Спробуйте через ДІЮ