PR CUAET
-
Не за что, рассмотрение спонсоров и получение разрешение 2-3 недели занимает
-
А можно где-то зарегистрироваться и прикрепить все документы, вес , тест по англ, джоб оффер и летер оф емплоймент( пока ещё не открыли программу)?
-
Нехай змінить, бо це дезінформація. І на цю адресу йому може приходити повістки з ТЦК. Суть оновлення і полягає в тому, щоб він вказав, що він не в Україні.
-
Без оновлення даних? То що в нього там тоді адреса українська?
-
нотариус не нужен. приглашение имеет смысл брать от пр или гражданина. приглашения всех остальных веса не имеют. вы можете много раз клясться, что покините канаду, но если ваши финансы, работа, семейное положение и история предыдущих поездок слабые, то клятва мало чем поможет
-
2 місяці.прийшло пару тижнів назад
-
Ми робимо такі переклади, пишіть в особисті
-
Прошу. Єдине з входом в Резерв через Дію треба буде трохи побавитися - голову вправо-вліво і т.д. З першого разу чомусь не проходить ідентифікація особи. Я десь 10хв мучилася поки ідентифікувало мене.
-
Вас ніхто до офіцера в аеропорту з вулиці не пропустить з метою отримання стаді перміт. Ми в свій час іздили в аеропорт в Торонто - марна трата часу та нервів. Я ж вам вище розказувала свій досвід аналогічної ситуаціі. Є лише два варіанти - вилітати з Канади і знову прилітати - тоді отримаєте по прильоту. І другий - їхати на американсько-канадський кордон - але не факт, що дадуть. Інших варіантів просто не існує! PS Спитайтеся може в дівчини з групи - переписка десь вище, якій горіло зі стаді пермітом чи вона їздила на американський кордон і чи дали їй стаді перміт.
-
Доброго дня , в мене запитання щодо оплати. Без кінця показує що не може мене розпізнати «we are not able to identify you using the information you provided “. Це якійсь збій і спробувати пізніше, чи помилка в іншому? Дякую.
-
-
Перше треба зайти в Резерв+ і оновити дані - це пару хвилин - підтверджуєте свій номер телефону, емейл і адресу проживання вказуєте канадську. Після оновлення даних - сформується код і робите витяг.