PR CUAET
-
У мене з попереднього шлюбу є лише свідоцтво про розлучення. Напевно коли його дають, то про одруження забирають, бо я вже і не пам'ятаю. То на попередній шлюб можна приєднувати лише розлучення?
-
Якщо веде до medical inadmissibility тоді так - гуманітарка не просто варіант, а єдиний варіант, бо всі інші автоматично відпадають
-
А как проверить по какой он проходит? Там есть тесты какие нибудь?
-
2го типу?
-
По загальних економічних програмах, як всі хто немає родичів
-
Я тогда вся запуталась, тогда надо чтобы человек 22 года сам подавал отдельно, но теперь вопрос по какой программе?
-
свідоцтва всіх хто поадється треба давати Також ваші свідоцтва про одруження і розучення від попередніх клюбів і для вас і для чоловіка
-
Зрозумiло. Дуже дякую за вiдповiдь!
-
Я його додаю лише у випадку коли немає закордонного і я прошу зарахувати цей документ як ID
-
Можливо. Виглядає що це щось свіже. Я з агрі пілотом останнім часом справи не мав - треба читати, а часу немає (навіть вихідні зараз з ранку до ночі збабиті)
-
Вот сомнения у меня
-
www.youtube.com/watch?v=K0gTpxhaC0A&ab_channel=CanadaImmigrationNews
-
Якщо встигає до березня 2024го то можна
-
Якщо я правильно памятаю, не можна. Тільки по ЛМІА
-
Я роблю так. Оригінал та переклад обєдную одним файлом (інакше для людини яка не читає Українською може бути складно їх співставити Також в графу свідоцтва про народження, я окремими файлами гружу всі свідоцтва кого подаю, так само з паспортами і фото. Щоб все в одному місці. Також звертайте на те як мають бути названі файли (там в порталі є інструкція)
-
Майте на увазі що зараз останні пару днів в порталі якісь технічні негаразди. Більшість моїх заявок в роботі позависали на середині анкети, і я не можу внести жодні зміни (точніше не дає їх зберегти) Вибивають два варіанти помилки Технічні негаразди або Хто в вашому аккаунті вже вносить зміни
-
Друзі. В нас є окрема гілка PHOTO. t.me/prcuaet/20188
-
Ось так щойно спробував - пропустило без проблем
-
Все там,там фотографували,друкували і дали флешку з фото
-
Ви фото робили собі самі дома, або там вас фотографували?
12 Jan 2024, 17:45
25616/427510
less than a minute ago