PR CUAET
-
У мене теж була заявка з березня, то 9 вересня отримала тільки рішення по цьому, тож чекайте. З березня - це ще не так довго
-
Доброго раннку, є такі люди хто подавався повторно на продовження Ворк перміту? Бо деякі радять так зробити а я думаю не варто ..Перша звявка висить ще від березня місяця😢
-
Добрий ранок. Яка остання дата подачі аплікації, які отримали свіжі AOR? Дякую
-
Всім привіт. Потрібна порада. Після отримання аор і запиту на біометрію, переглянула ще раз анкету, і помітила помилку. Була одружена, але зараз separated і ніколи не міняла прізвище, але в анкеті вказала, що колись використовувала інше прізвище. Скажіть, чи це велика помилка? Чи потрібно їм дзвонити і просити виправити? І чи будуть вони вимагати якісь підтвердження? Дякую 🙏🏻
-
t.me/prcuaet/216801/312499
-
подскажите пожалуйста какой процент потерь при таком снятии?
-
Ми подавали у серпні 2023 і тоді сайт писав 127 днів очікування з України. Запит на біометрію прийшов через 7 годин від подачі. А потім чекали майже 8 місяців, писали на веб форму про заплановану зустріч з лікарем, нічого. І отримали тільки після запиту депутата допомогти та обробити у 2 тижневий термін. Після запиту отримали через 8 днів.
-
Має значення місцезнаходження апліканта, а не родича який замість нього подав заявку онлайн з іншої частини світу. Якби ваш тесть був у Канаді на час подачі то було б з Канади. А так - з України. Заявка з вирогідністю 99% потрапила у Лондон - а це дуже довго нажаль.
-
Попалось в другом чате. Возможно актуально кому-то будет. Спешите записываться
-
Шановні громадяни України! Ураховуючи значний попит на консульські послуги, величезні розміри консульського округу та з метою полегшення доступу для консульських послуг, особливо для громадян з особливими потребами, ГКУ В ЕДМОНТОНІ 26-27 ЖОВТНЯ ПРОВЕДЕ ВИЇЗНЕ КОНСУЛЬСЬКЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ У М.ВАНКУВЕР. Під час обслуговування будуть вчинятися такі консульські дії: ✅ ВИДАЧА ВЖЕ ОФОРМЛЕНОГО ПАСПОРТА Для отримання вже оформленого паспорта необхідно надіслати на електронну адресу consular.service.edmonton@gmail.com повідомлення із темою «Видача паспорта. Ванкувер.Прізвище, Ім’я» з проханням взяти ваш паспорт до Ванкувера. Приклад: «видача паспорта у м.Ванкувер, Смерека Христина» ❗️Важливо: статус вашого паспорта за ідентифікатором сесії має бути зазначений як «Прибув до ЗДУ». Ми зможемо привезти лише такі паспорти. Видача вже оформлених паспортів буде здійснюватися в режимі живої черги. Попереднього запису не потрібно. ✅ ПРОДОВЖЕННЯ ТЕРМІНУ ДІЇ ПАСПОРТІВ Для продовження терміну дії паспорта необхідно мати: - паспорт, термін дії якого закінчується за два місяці або менше (крайній термін дії паспорта - 27 грудня 2024 року), а також його копію; - заяву-анкету, яку можна завантажити за посиланням: edmonton.mfa.gov.ua/storage/app/sites/132/forma-dlya-prodovzhennya-pasporta-vid-16-r.docx - для продовження паспорта дитини віком до 16 років необхідно мати додатково оригінал свідоцтва про народження та паспорт одного із батьків, а також копії цих документів. Якщо прізвище матері у паспорті та у свідоцтві про народження дитини відрізняється, потрібно також надати свідоцтво про шлюб чи інший документ, що засвідчує зміну прізвища, його копію. Заява-анкета тут: edmonton.mfa.gov.ua/storage/app/sites/132/forma-dlya-prodovzhennya-pasporta-do-16-r.docx ❗️Паспорти, термін дії яких закінчується за понад два місяці (після 27 грудня 2024 року), продовжуватися під час виїзного обслуговування не будуть. ✅ПОДАЧА ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ НАБУТТЯ ГРОМАДЯНСТВА УКРАЇНИ ЗА НАРОДЖЕННЯМ Для здійснення реєстрації дитини громадянином України за народженням необхідно подати такі документи: 1. Свідоцтво про народження дитини Birth Certificate, ❗️засвідчене Апостилем 2. Переклад свідоцтва про народження дитини на українську мову, ❗️засвідчений Апостилем 3. Паспорт громадянина України одного з батьків, дійсний на момент народження дитини. 4. Заповнену заяву про реєстрацію дитини громадянином України. 5. Копії документів згідно переліку (пункти 1-3). Документи подаються особисто одним з батьків дитини (тим, хто є громадянином України). ❗️При подачі документів матір'ю дитини, якщо прізвище матері у паспорті та у свідоцтві про народження дитини відрізняється, потрібно також надати свідоцтво про шлюб чи інший документ, що засвідчує зміну прізвища. Подача документів буде здійснюватися в режимі живої черги. ✅ОФОРМЛЕННЯ ПАСПОРТА ГРОМАДЯНИНА УКРАЇНИ ДЛЯ ВИЇЗДУ ЗА КОРДОН Під час виїзного обслуговування закордонні паспорти будуть оформлюватися лише таким категоріям: - Особи з інвалідністю; - Багатодітні родини (троє та більше дітей до 16 років); - Родини військовослужбовців, які проходять службу в лавах Збройних сил України; - люди похилого віку та важкохворі (75+ років). ❗️Для оформлення закордонного паспорта обов'язково необхідний попередній запис. Для запису ви маєте надіслати на електронну адресу consular.service.edmonton@gmail.com повідомлення, в темі якого зазначити: «оформлення паспорта, м.Ванкувер». У повідомленні потрібно зазначити: ПІБ, контактний номер телефону, електронну адресу, прикріпити додатки Наприклад: Тема повідомлення: оформлення паспорта у м.Ванкувер Повідомлення: Смерека Христина, пільга – родина військовослужбовця, телефон 123456789, електронна адреса aaaa@gmail.com. У цьому повідомленні ви маєте також надіслати копії таких документів: - паспорта;
-
без разницы, где вы. сроки считаются по той стране, где человек, которому нужна виза на момент подачи анкеты (страна его проживания). в вашем случае украинп
-
можно. скрытых требований нет. нужно всегда наличие визы, чтобы в любой момент вьехать в канаду на момент портала
-
Цікавий варіант, дякую. Я ще знайшла, що наприклад в Італії генеральне консульство України видає довідку-розʼяснення що дійсно мати є одиначкою та дитина не має батька. І як я розумію, це прям офіційний документ з необхідною інформацією який залишиться лише перекласти на англійську/французьку.
-
Мої родичі хочуть подати заявку за цією програмою, але в них туристична віза до Канади. Чи можуть вони приїхати по туристичній візі і податися? Я читала, що є вимога мати чинний статус тимчасового резидента, тож хотілося б дізнатися, чи немає якихось додаткових вимог або прихованих нюансів? Дякую.
-
Дякую, це обнадіює.
-
Дякую
-
был eligibility у Oleh у родителей. теперь родители будут возвращаться в ноябре, о чем Oleh потом сообщит офцеру. сообщения есть в чате с вопросами офицера t.me/prcuaet/1783/242189
-
Подзвоніть їм запитайте у агента. Може вони направлять нотіс.
-
@sofiia011 може допоможете?
-
Нам порадили зробити тлумачення адвоката саме цієї статті із прикладенням свідоцтва про реєстрацію адвокатської діяльності. На сьогоднішній день тільки маємо АОР, тому не знаю чи достатньо цього. При отриманні CUAET, агент звертався до місцевого нотаріуса та ми робили афідевіт онлайн щодо цієї обставини.
12 Jan 2024, 17:45
256226/426391
about a minute ago