PR CUAET
-
В какой форме? Или просто написано, что получили
-
Не знаю чи всі , мені прийшов лист за тиждень по тому
-
Ничего непонятно в системе 4 дня, 10 дней . А что дадут выписки офицера . Если до первой стадии ничего не проверяют? Или это по-другому работает?
-
Доброе утро всем! Вы все после того как отправили анкету в IRCC получили е-маил подтверждение ?
-
Були вчора на виставі з Ірмою Вітовською «Як виростити чоловіка в домашніх умовах» в Торонто. Вистава чудова, насміялись від душі, вистава частково імпровізаційна, інтерактив з залом, актори дуже круті. Хто думає йти-не йти, дуже рекомендую!
-
Здається я зрозуміла, що у вас вийшло. Мати дитини живе у Канаді, ви вирішили що її дозволу на те щоб дитина теж переїхала жити до Канади не потрібно але ви оформили ваш дозвіл дитині в Україні. Неначе все порішалося само собою. А тут у вас запросили дозвіл від дружини, тому що дитина йде по документах з вами. А дружина вам відмовила. Якось так? Наших як послухаєш - всі навколо винні…
-
Не тільки панує думка, а й прописано це в умовах подачі. Тобто на момент подачі треба бути у Канаді, мати дійсний статус чи податися на його відновлення. Можна виїжджати. Знайомий, про якого йдеться, заїхав у листопаді, подався, виїхав, заїхав у липні, здається, одержав відмову. Тобто що могло трапитись - одержав WP раніше, можливо, до кінця дії паспорту. А там вже починаються проблеми. За три місяці до кінця паспорту ніяких віз не подовжують. Сама зараз сиджу у Словенії, чекаю на нового канадського паспорта, бо мені не подовжили візу у ЄС, бо паспорт expired у січні. Можливо, з цим повʼязано. Можливо, з медкомісією.
-
Ого! А той PR, що відмінили, він по якій програмі був наданий, якщо вам відомо?
-
Мені через 4 дні після здачі біометріі. Але то було в грудні 2023 року
-
Я мала на увазі Skilled Worker in Manitoba and Federal Skilled Worker. Це начебто однакові програми. Я так зрозуміла, що спочатку треба подаватися на провінційну програму SWM, а коли людина отримує провінційну підтримку, то що далі? Подаватися на Фелеральну програму FSW? Не можу зрозуміти як це працює.
-
Интересно было бы посмотреть ,как выглядит этот отказ PR и кем он выдан. Наверное, полицейский выдал вместе со штрафом? 🙈
-
Тут оберіть, що вам потрібно
-
Доброго дня, чи ви маєте змогу взнати більше деталей по цій відмові (яке саме було формулювання відмови)? Звісно, тільки якщо це можна зробити коректно, щоб не насипати сіль на рану і не зашкодити вашим стосункам з цією людиною? Якщо людина не хоче про це говорити, то не наполягати.
-
Університет додатки робить. 3-м моїм знайомим зробили додатки за 7 тижнів. Я чекаю 12 тижнів. Дадатка немає, але відповіді що його не буде теж немає.
-
А може хтось порадити будь ласка не дорогого перекладача який робе переклад який підходить для PR, дякую
-
Окей, дякую дуже, а то подалися на ПР по воззʼєднанню сімʼї ще в лютому, а запрошення ще не прийшло
-
Дякую за відповідь
-
Я розумію, що ви з Ksenia робите припущення, що могло піти не так, однак справжньої картини ми не знаємо, бо Ela, автор допису про відмову, не мала достатньо інформації про цей випадок. Тим не менше, це питання важливе для тих, хто приїхав, подався, потім виїхав з Канади і планує повернутися ближче до порталів (а решту часу планує бути поза Канадою). Бо досі у цьому чаті панує думка, що так можна робити, але чи є тому якесь підтвердження з практики (хтось, хто хоча б отримав eligibility з такими параметрами), мені не відомо. Можливо, цій людині прийшла відмова якраз на етапі eligibility...
-
Але в Онтаріо он теж важковиконуванні. Той же стем провінційний співставний з місцевим айті пілотом і тд
-
І це не має значення, що ми подали заявку з Канади? Я думав це сроки, якщо подаєшься з України 🤔
12 Jan 2024, 17:45
256313/430045
about a minute ago