PR CUAET
-
Дякую
-
Ліза нам сьогодні у цьому ж магазині сказали 120 дол з таксою за трьох. Нова Скошия. У іншому 113 дол без такси.
-
Я заплатила 60 доларів в шоперсі (shoppers drug mart )мені роздрукували фото і дали фото в електронному форматі на флешці.
-
Можна вас набрати. Не зрозуміла
-
Без цифровой? Спасибо 🙏
-
За скольких и где? Спасибо 🙏
-
25$ с человека
-
Я заплатила 60 але я роздрукована і зробила цифрові з флешкою в шоперсі
-
Спасибо 🙏
-
В London drugs по 20 с человека, в дополнение к бумажной со штампом они выкладывают цифровые фотки в облачный сервис и дают пароль на почту
-
Хто скільки платив за фото на ПР? Нам нарахували 113 доларів за трьох і це ще без такси. Не дорого?
-
www.celpip.ca Обираєте місто і все, що далі пропонується на вибір
-
Добрый день) подскажите пожалуйста ссылку, где нужно записываться на экзамен CELPIP. Спасибо 🙏
-
Програма CUAET не завершилась, завершився з 15.07.2023 прийом заявок на візу за межами Канади. Все інше поки ще до 31.03.2024 працює, в тому числі подача на воркперміт із середини Канади для громадян України не залежно від того, по якої візі вони потрапили до Канади. Тому якщо ви легально знаходитесь чи приїдите до Канади, то до цієї дати можете податися та отримати воркперміт CUAET. Не зовсім зрозуміло , що ви написали “отримати PR по TRV”. Бо PR це постійне резіденство , а TRV це тимчасове резіденство. Постійне резіденство по тимчасовой візі не отримують. Його отримують по різноманітним іміграційним програмам.