PR CUAET
-
Дякую, зрозуміла!
-
Коли паспорт виготовлений то замовляєте у DHL. Потім електронкою в консульство.
-
Ні. Це окрема процедура і консульство до неї немає ніякого відношення. Ви самі замовляєте після того як паспорт буде виготовлений. І надсилаєте потім в консульство заяву і квитанцію про оплату dhl
-
Спасибо. Сделал все как вы сказали. 21.09 получил refusal application
-
dHL можна у консульстві замовити під час подачі на паспорт?
-
Саме так, presale
-
2 місяці - це було б чудово, я дитині чекала 8 місяців на паспорт, але тобі ще не було курєрскої доставки, тільки диплом пошта
-
Паспорт виготовлення ,зазвичай до місяця. Ми отримали через чотири місяця дип.поштою. З dhl не встигли ) Dhl за пару тижнів доставляє
-
Доброго вечора, тобто після подачі на PR не обовʼязково чекати на запрошення на біометрію в Канаді?
-
Мінімум два місяці десь.
-
Шо ви маете на увазi? 😉 Нову будову - PreSale? Шо значе 5% i потiм пicля готового (коли побудували?) ще 5%...?
-
Хто продовжував ворк перміт і на етапі заповнення форми про країни відвідування і місця праці не було достатньо полів, що ви робили в такій ситуації щоб описати всі країни проживання/місця роботи?
-
Английский необязателен для некоторых streams, но английский даёт SIRS баллы для отбора - а именно набрать достаточно баллов как раз и является проблемой для большинства. Без подтверждения английского можно подавать документы уже на ФЕДЕРАЛЬНОМ этапе (после получения номинации). Но на самом провинциальном этапе английский нужен как и раньше.
-
Підкажіть, скільки зараз робиться паспорт? Коли можна буде його отримати, якщо податися у середині жовтня? Знаю, є курєрська доставка, а не дипломатична пошта. За який час можна отримати паспорт?
-
Підкажіть будь ласка чи можна(має сенс) досилати документи після AOR та пройденої біометрії ?
-
буквально 2 повідомлення вище
-
www.instagram.com/p/C_-9xVXNLst/?igsh=dnpyNmZsdWpzZ2ow
-
Вітаю! Так треба реєструвати HSt якщо вже 30 тис . Ви одночасно отримаєте BN та HST . Щодо корпорації , це все індивідуально, треба більш ширше проговорили про це. Тому я йду в особисті до Вас. обмежень не має .
-
Доброго вечора. Зробив money order для паспорта, но тільки зараз додивився що на чеку який видали фамілію написали з помилкою, мені потрібно отримати новий виправлений чек чи у консульстві приймуть і цей?
-
Подскажите пожалуйста ещё такой вопрос. Английский вроде как стал не обязательно для некоторых teer? Для bc pnp non express тоже можно аплаиться без сертификата по английскому? Спасибо
12 Jan 2024, 17:45
256429/472087
2 minutes ago