PR CUAET
-
Паспорт виготовлення ,зазвичай до місяця. Ми отримали через чотири місяця дип.поштою. З dhl не встигли ) Dhl за пару тижнів доставляє
-
Шо ви маете на увазi? 😉 Нову будову - PreSale? Шо значе 5% i потiм пicля готового (коли побудували?) ще 5%...?
-
Английский необязателен для некоторых streams, но английский даёт SIRS баллы для отбора - а именно набрать достаточно баллов как раз и является проблемой для большинства. Без подтверждения английского можно подавать документы уже на ФЕДЕРАЛЬНОМ этапе (после получения номинации). Но на самом провинциальном этапе английский нужен как и раньше.
-
Підкажіть, скільки зараз робиться паспорт? Коли можна буде його отримати, якщо податися у середині жовтня? Знаю, є курєрська доставка, а не дипломатична пошта. За який час можна отримати паспорт?
-
буквально 2 повідомлення вище
-
www.instagram.com/p/C_-9xVXNLst/?igsh=dnpyNmZsdWpzZ2ow
-
Вітаю! Так треба реєструвати HSt якщо вже 30 тис . Ви одночасно отримаєте BN та HST . Щодо корпорації , це все індивідуально, треба більш ширше проговорили про це. Тому я йду в особисті до Вас. обмежень не має .
-
Доброго вечора. Зробив money order для паспорта, но тільки зараз додивився що на чеку який видали фамілію написали з помилкою, мені потрібно отримати новий виправлений чек чи у консульстві приймуть і цей?
-
Можливо хтось знає що з цим робити В моно поміняли емейл, тому що була не правильна І тепер після того як робиш авторизацію сайт зі слотами, пише старий емейл а не цей що новий.
-
Майже в кожній треба розмовляти як Пьер Рішар, а так так, нічого складного 😁