PR CUAET
-
Запис сьогоднішнього інформаційного семінару щодо вступу в University of Alberta та МaсEwan University
-
Ми зловили і замовили , так як довго чекали на доставку , то паралельно продовжили старий, на всяк випадок. Нам продовжили на два роки, тому що прийшли без фото. Якщо вклеюють нове фото то продовжують на пʼять.
-
Дуже дякую!
-
да. ответы в опроснике это просто для формирования нужных форм для заполнения и слотов для загрузки, а не ответы в анкете, которые будут приняты для рассмотрения
-
www.facebook.com/share/p/zUsfzEeqPJ6KiQQB/?mibextid=qi2Omg
-
А як попасти туди не пишуть?
-
Чи я правильно зрозуміла: відповісти в опитувальний листі, що медогляд пройдено протягом останніх 12 міс, а прикріпити старий медогляд за 2022?
-
не имеет значание, как я подавала. вы спросили, я вам ответила, как поступить
-
Підкажіть, будь ласка, чи комусь із чоловіків видали новий паспорт цього року? Я намагаюся ловити слот, але хочу знати, чи дійсно видають нові паспорти чоловікам
-
Ви так подавали?
-
Дякую. У сина просто через півроку закінчується паспорт, ось і питаю. Бо слоти не виходить зловити поки що. Ось і думаю якщо що потім за продовження.
-
Від батька не приймають, якщо є мати.
-
Прості правила і «простая поовинция» різні речі, дізалє 😂
-
Підкажіть будь ласка. Не можу ніяк вчитатися і зрозуміти. Чим відрізняються імміграційні програми FSW і SWM
-
тогда на кого-то одного. проще на того, кто в канаде
-
Так
-
мама и папа муж и жена?
-
Привіт. Statutory Declaration потрібно заповнювати 2 форми, якщо подаватись на маму і тата?
-
Роки
-
Доброго дня,заплатили за доставку DHL,як заповнити заяву ? Що потрібно заповнювати в реквізити відкритого рахунку ?і потім цю заяву потрібно відправити на почту в Торонто з оплатою
12 Jan 2024, 17:45
256530/472093
5 minutes ago