PR CUAET
-
Дякую!!!☺️🙏
-
Це неповний список. На сайті написано: якщо у дитини іноземне свідоцтво про народження, потрібно його з апостилем+ довідку про надання громадянства. Будь ласка, добре вивчайте питання перед тим як давати поради, оскільки людина як мінімум потратить час і гроші на дорогу
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста, возможно у кого-то есть опыт. Если продлить паспорт ребенку 15 лет, возможно ли по нему сделать новый визитор рекорд до даты продления ? Или для канадских властей это не будет считаться, а только тот Expiration date что на основной странице. Слот в консульстве выловить просто нереально. Спасибо.
-
Навіть якщо не іноземець- обовʼязково. А як ви раніше робили паспорт без цієї довідки?
-
Якщо народилася не в Україні, без довідки про набуття громадянства вам паспорт не зроблять. Спочатку потрібно замовляти довідку. Їдьте в посольство і замовляйте замість паспорта довідку. Її роблять від 2 тижнів
-
Я буду покупать консультацию у кого то это точно, потому что у меня вообще тупик. Незнаю в какую сторону двигаться
-
Дякую
-
-
От иммиграционного консультанта. Но я искренне надеюсь что я неправильно понял или он просто что то перепутал
-
На їх контактний номер, який на сайті
-
Підскажіть будь ласка, як правильно треба зробити оплату в Оттаві , в банку кажемо від кого буде оплата і далі отримувач? Може в когось є приклад як це виглядає? Заздалегідь дякую)
-
То дайте дані
-
Трп как вариант. Но насколько я знаю нужно уезжать из Канады что бы его получить по возвращению