PR CUAET
-
Нет.проблем.но есть одно но.это не выгодно Канаде
-
В такому випадку ця програма вам не підійде. Спробуйте спитати в цій гілці t.me/prcuaet/1929 також є гілка з контактами консультантів, тут всі консультанти пишуть про себе, з чим працюють t.me/prcuaet/247885
-
Якщо відповідь ні, то нажаль ви самі не можете це робити. Ця програма для підтримки роботодавцем. 😔
-
Намагаюсь вскочити в останній вагон програми,чи можна подаватись,якщо головний аплікант не буде жити в Канаді весі час,а тільки приїде податись?
-
Нажаль немає
-
У вас є родич з канадським громадянством або пр?
-
Доброго дня всім. Порадьте з власного досвіду імміграційного адвоката який дійсно вам допоміг, можливо вже хтось зміг іммігрувати. Дякую. Квебек
-
Дякую!
-
Это не обязательно?
-
Скільки всього у вас заняло часу за весь процес?
-
как хотите
-
AOS але це не залежить від програми
-
По якій програмі ви подавалися?
-
Не лякаю але мені запит прийшов через 6 місяців і 1 повторної оплати. Буває дуже по різному.
-
Тоесть можно не прикладывать старые паспорта?
-
Завжди від @cic.gc.ca
-
Треба писати запит та пояснювати чому не можете надати паспорт. Далі на розсуд офіцера бо це критично важливо мати паспорт в цей момент. Тому ситуація погана і як повезе.
-
Зазвичай час консульства, в якому шукаєте слоти.
-
Я чула що це для випускників, щоб отримати відкритий ворк перміт після навчання потрібно буде здати мову.
-
Дякую! Інші люди також пишуть, що їм подовжили старий після замовлення нового. Не знаю, чому мені так відповіли 😳 Поїдемо спробуємо також подовжити
12 Jan 2024, 17:45
256752/438634
2 minutes ago