PR CUAET
-
AOS але це не залежить від програми
-
По якій програмі ви подавалися?
-
Не лякаю але мені запит прийшов через 6 місяців і 1 повторної оплати. Буває дуже по різному.
-
Тоесть можно не прикладывать старые паспорта?
-
Завжди від @cic.gc.ca
-
Треба писати запит та пояснювати чому не можете надати паспорт. Далі на розсуд офіцера бо це критично важливо мати паспорт в цей момент. Тому ситуація погана і як повезе.
-
Зазвичай час консульства, в якому шукаєте слоти.
-
Я чула що це для випускників, щоб отримати відкритий ворк перміт після навчання потрібно буде здати мову.
-
Дякую! Інші люди також пишуть, що їм подовжили старий після замовлення нового. Не знаю, чому мені так відповіли 😳 Поїдемо спробуємо також подовжити
-
Дякую за відповідь.
-
2% монобанк + 3.5cad банкомата
-
Комісія яка?
-
Доброго ранку, підкажіть будь ласка при здачі біометрії потрібен паспорт? Та що робити якщо його немає? Чи можна здати біометрію без паспорта, та що тоді використовувати замість нього? Дякую
-
это просто ваши старые паспорта, а не proof of travel
-
Це просто зображення печатки навряд додає ваги документу
-
А яка форма дозволу на еміграцію? Дякую велике
-
Я именно так и сделала)) 4 января подалась, написала им в апреле и они в мае дали временный номер)) ну и пока тишина, надеюсь в течении 2 недель прийдет AOR и приглашение на биометрию 😅😅😅
-
Не имеет значения сколько лет у вас брак. Если вы не общаетесь с отцом ребенка и он не участвует в воспитании и не помогает материально, тогда пишите пояснение указываете все причины, и прикладываете вместо разрешения на эмиграцию. Но это уже будет на рассмотрение офицера возможно будет не достаточно и запросят разрешение.
-
Доброе утро, да конечно вам нужно будет официальное разрешение на эмиграцию от отца ребенка, и конечно все ваши документы о разводе даже если вы не меняли фамилию.
-
Добрий день,підкажить,дитині 15 років,з її татом розлучена,подаю її та 2го чоловіка як членів родини,потрібно щось від її тата,якись документ,згоду? І чи потрібно подавати документ про розлучення,якщо новий шлюб офіційний вже 6 років?
12 Jan 2024, 17:45
256763/449397
4 minutes ago