PR CUAET
-
Ні, хто хоче іммігрувати, пускають, це лише тількі туристів не випускають. Так і кажуть: Іммігрант? То щасливої дороги! Це сарказм, звісно.
-
Ну, добре. Але не розумію, чому це консульство Ізраїлю не може нових репатріантів військовозабов'язаних вивезти.
-
окрім того там рідінг і ліснінг мають різну шкалу
-
є питання із останніх частин більш складні, тому мають більшу вагу. тобто якщо у вас в перших завданнях все ок, а на складних проблеми то фінальний результат буде тяготіти до нижчого. і навпаки якщо у вас в останніх складних завдання багато правильних то результат буде тяготіти до вищого
-
Доброго дня. Може в кого була такаж ситуація. Не можу підтвердити діплом про вищу освіту. У додатку до диплома була помилка. Зробив WES на шкільний атестат. При подачі заяви на AOS є запитання про навчання та строки навчання чи треба там вказувати вищу освіту якщо я не можу це підтвердити дякую.?
-
Скажіть будь ласка чи потрібно обов'язково подавати форму Your travels? Мама заявник не подорожувала до Канади , я вже перманент резидент... то інформації -0. Начебто потрібно тільки заявників інфа? Чи я помиляюсь і мені треба долучатися свою?
-
У вашому випадку- рік в Альберті
-
А підскажіть будь-ласка, якщо довго розглядають аплікацію. Чи потрібно кудись писати листи і чи це допоможе?)
-
Отправил
-
підкажіть, будь ласка, я працював пів року в Торонто кухарем, тепер уже працюю півроку в Калгарі. Щоб податись на провінційну програму калгарі треба ще попрацювати півроку, щоб був рік і тільки потім подаватися? або можна вже подаватися на провінційну, тому що в сумі з Торонто я вже маю 1 рік стажу. Дякую заздалегідь
-
Если моднраторы разрешат, опубликую. Можете на украинском просто в поиске в телеге написать Український рух пацифістів. Там есть вся информация.
-
Знайома після відправки ще деяких документів- через 9 днів отримала номінацію. Це- добрый знак, тому що Вашу заявку вже розглядають)