PR CUAET
-
Я їм писала в серпні. І 13 вересня телефонувала. Вони як завжди сказали чекайте. І через 2 години після дзвінка прийшов correspondence letter. Я не знаю це вплинуло чи просто так співпало
-
А на довідках був якийсь термін придатності?
-
Спасибо, я свою семейную как и многие тут жду с 14 марта(
-
У вас семейная заявка?
-
не думаю. но такое проскакивать может. хорошо, что есть дия: вытянул, перевел, отправил. чем больше они увидят нового формата, тем быстрее вытяг станет нормой для них и они его в папку 'образцы' на планерке разберут и всех уведомят
-
Ні, без нового або подовженого паспорта вам не можуть дати новий ворк перміт. Подовжити паспорт можна не раніше 2 міс до його закінчення.
-
Не хочеться думати що тепер усім в кого довідки підходять до року прийдеться нові виготовляти 🫣
-
мы уже кейс разобрали
-
Такого формулювання я ще не бачила. Нові значить треба.
-
t.me/prcuaet/1783/312145
-
Які документи запитують? І чи запитують саме НОВУ довідку про несудимість? Бо нам разом з листом eligibility прийшов запит на купу того, що ми вже подали (серед них була довідка про несудимість). У мене враження, що то в них такий шаблон листа і комусь вони його адаптують, а комусь відправляють, як є. Ми їм відписали, що вже подавали більшість документів, додали лише нові (фінанси) й відправили. З тих пір більше дозапитів не було (минуло 2 міс).
-
Дуже дякую за допомогу.
-
пояснения не обязательны. но делайте так, как вам комфортно, чтобы не тревожиться
-
Дякую
-
Так і буду робити:) Просто все додам і пояснення
-
без разницы. стандарт - іноземні установи
-
Краще робити за місцем вимоги чи для іноземних установ?
-
допускаю, что он мог не увидеть справку. они там часто много чего не видят. скорее хочет просто свежую. имеет право. можете к вытягу+перевод прикрепить предыдущую справку из консульства. пусть ему будет стыдно, если он ее пропустил😜
-
Дякую за відповідь
-
Можливо він просто не звернув увагу...або хоче свіжу інформацію....я думаю додати старі довідки + нові витяги з перекладом та поясненням
12 Jan 2024, 17:45
257043/431676
3 minutes ago