Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 959.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    отличный вопрос. если бы участница не подавала справку из консульства, то уже бы разнеслось, что справка им не подошла. а пока выглядит все, как базовый сценарий: офицер иногда хочет более свежую справку, потому что хочет.
    1 Reply Last reply
    0
  • t875801298T Offline
    t875801298T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Чи підходить витяг з Дії з перекладом?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1029342268T Offline
    t1029342268T Offline
    Ll_uch
    wrote on last edited by
    А сколько времени первым справкам на сейчас?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Millennium97 Millennium97
    wrote on last edited by
    Форму эту нужно у нотариуса подписать? Пытаемся подать заявку на пр по брату. Свидетельство о рождении не надо добавлять? Просто форму подписать у натариуса?
    1 Reply Last reply
    0
  • t7036886794T Offline
    t7036886794T Offline
    Haven Language Program
    wrote on last edited by
    👉 Пасивний стан в англійській мові 👈 Привіт, друзі! 🤗 Сьогодні заглибимося у вивчення пасивного стану (Passive Voice) – цікавого способу вираження дії, коли важливіше те, що зроблено, а не хто це зробив. 📌 Що таке пасивний стан? У пасивному стані ми акцентуємо увагу на об'єкті дії, а не на тому, хто виконав цю дію. Наприклад: 📊 Активний стан: "The students ate the pizza." (Студенти з'їли піцу.) 📊 Пасивний стан: "The pizza was eaten by the students." (Піца була з'їдена студентами.) 📌 Як утворюється пасивний стан? Пасив утворюється за допомогою дієслова "to be" у відповідному часі та дієслова у третій формі (Past Participle). 📌 Коли використовувати пасивний стан? • Якщо виконавець дії невідомий: "The pizza was eaten." (Піца була з'їдена.) • Коли виконавець не важливий: "Pizza is delivered every day." (Піца доставляється щодня.) • Щоб виділити об'єкт: "A new pizza recipe was created." (Новий рецепт піци був створений.) ⚠️ Поширені помилки: • Не забувайте змінювати дієслово "to be" відповідно до часу! • Не плутайте третю форму дієслова (Past Participle) з минулим часом. 📚 Хочете більше практики? 🚀 Приєднуйтесь до мовної програми Haven та покращуйте свою англійську втричі швидше за допомогою наших професійних викладачів. Таблиці створені ellii.com
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    им нужна новая. видимо с момента даты на справке до сегодня прошло более 6 мес
    1 Reply Last reply
    0
  • t1029342268T Offline
    t1029342268T Offline
    Ll_uch
    wrote on last edited by
    А вы выезжали в Украину после подачи первых справок на программу?
    1 Reply Last reply
    0
  • t875801298T Offline
    t875801298T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    We are granting 30 days from this email to allow you to submit the Ukrainian Police Certificates + translations. If you do not receive the Police Certificate in 30 days, kindly advise and we will let you know the next steps from there. Ми подавали з консульства.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Костянтин
    wrote on last edited by
    Як сказали в консульстві, черга очікування не працює, тому що система не справляється з кількістю охочих отримати слот автоматично і дуже велика кількість пільговиків, яким також потрібні слоти. Тому слоти виставляють раз на 2 тижні, а пільговиків записують через електронну пошту. Я чекав в черзі очікування майже рік безрезультатно. Паралельно ловив слоти для членів сім'ї.
    1 Reply Last reply
    0
  • t515877661T Offline
    t515877661T Offline
    Yuliia Kryshtopa
    wrote on last edited by
    В мене статус тільки сьогодні помінявся. Тиждень був in progress. Але сьогодні вже в поштовій скриньці лежав лист з новим ворк пермітом
    1 Reply Last reply
    0
  • t225766855T Offline
    t225766855T Offline
    Mariana Vikorchuk
    wrote on last edited by
    В мене так само, Final decision пише in progress
    1 Reply Last reply
    0
  • t6774615929T Offline
    t6774615929T Offline
    Kateryna Tkach
    wrote on last edited by
    Добрий день! Подалися по OINP In-demand skills stream, вчора тільки сабмітнули аплікацію, оплатили, а сьогодні виявили помилку в reference letter, помилка в адресі, де зареєстрована компанія. В інших листах (job offer, verification latter, employer form) адреса вказана вірно. Чи можна якось виправити, відправити reference letter з правильною адресою? Чи прощавай ще не отриманий PR? @OstapBosak
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleks
    wrote on last edited by
    Дочекайтеся висновку імміграційного консультанта. Якщо по звичайному в даній ситуації буде краще брати за свій рахунок,бо так ви не втратите роботу ,і якщо зателефонує офіцер на вашу роботу в тей час і запитає про вас,то буде знати що ви працюєте і далі. Бо звільнення це нові папери, нові проблеми.😕
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Було би непогано побачити як вони сформулювали запит
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmitriy Chu
    wrote on last edited by
    Привіт усім! У мене таке питання: після отримання Correspondence letter сьогодні надійшло ще одне повідомлення. Мій закордонний паспорт і OWP дійсні до 14.05.2025. Я подав заявку на продовження OWP у липні 21 до нового закону, що OWP продовжують, посилаючись на повідомлення (друге фото), де зазначено, що я надам новий паспорт, як тільки це стане можливим. У мене зараз два питання: 1. Чи можу я зараз продовжити або отримати новий український закордонний паспорт? Або 2. Чи є можливість пояснити офіцеру, що на даний момент не можу оформити новий паспорт, і попросити дозволу продовжити процес із зобов’язанням надати новий паспорт пізніше — цього або наступного року?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    youtu.be/tsfLEokC_OA?si=og7tfzekKqac28jn
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    youtu.be/tsfLEokC_OA?si=DTjEETGxROPfYgE5
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Костянтин
    wrote on last edited by
    Мали майже всі документи підготовлені. Від початку до подачі 5 місяців пекла. Місяць дороблювали документи і 4 місяці підганяли кейс. Майже кожен вечір після роботи сиділи з дружиною і виконували завдання від консультанта. Якщо думаєте,, що вам за місяць все зроблять то це не реально. Хоча можна і за місяць, але не впевнений у якості.
    1 Reply Last reply
    0
  • t677172659T Offline
    t677172659T Offline
    Azzd
    wrote on last edited by
    Дякую. Це мені дуже допоможе.
    1 Reply Last reply
    0
  • t875801298T Offline
    t875801298T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Сьогодні отримали дозапит на документи...запросили ще раз довідки про несудимість. Чи потрібно робити нові довідки чи можна надсилати ті самі? Дуже дякую за відповідь.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags