PR CUAET
-
ВИЇЗДНЕ КОНСУЛЬСЬКЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ громадян України у Атлантичних провінціях❗️ 📍 Монктон - 12 жовтня 📍 Фредеріктон - 14 жовтня 🕙 Прийом з 10:00 до 19:00 за місцевим часом Під час ВКО можна отримати такі послуги: 🔹Оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон; 🔹 Подання заявки на доказ відсутності судимості в Україні або на відомості, що підтверджують видачу прав водія в Україні; 🔹 Подання заяви про набуття українського громадянства при народженні для дітей, які народилися в Канаді; 🔹Продовження терміну дії паспорта громадянина України для виїзду за кордон (продовження паспорта може бути не раніше ніж за 2 місяці до закінчення строку дії паспорта); 🔹Вдача відомостей про дитину до паспортного документа одного з батьків. ❗ Пріоритет у службі надаватимуться громадянам, чиї паспорти, зокрема, закінчуються до червня 2025 року. 💻 РЕЄСТРАЦІЯ НА ПРИЙОМ У МОНКТОНІ за посиланням forms.gle/9uU8YdXefnX6ERiz8 ❗️РЕЄССТРАЦІЯ НА ПРИЙОМ У ФРЕДЕРІКТОНІ forms.gle/hbzYU4c1r4pHGSPaA
-
Я не бачу де я таке раджу, будь ласка слідкуйте що пишете. Можливо у вас є багато вільного часу на поради, то можливо не погано коли вони вірні, Вибачте я смажу рибу, а потім йду на роботу, вступати в якісь полєміки з вами не збиралася
-
А не вийде так, що образяться і взагалі паспорт не вишлють?
-
А з якого ви кабінету подавалися на візу? Ви створювали через GCkey?
-
Вітаю, не знаю в яку саме гілку потрібно написати, тому напишу сюди, вибачте якщо це все таки не сюди) У 2023 році вклеїли візу, там вказано «worker» дійсна вона до 2029 року, лист маємо з ворк пермітом до 2026 року, чи можемо ми приїхати до Канади, наприклад, у 2025 році та працювати там, на основі тих документів що в нас є(тобто лист та робоча віза) чи це все вирішується лише тільки офіцером в аеропорту і шанс працювати в Канаді буде 50/50?(як пишуть у фейсбуці) Завчасно дякую за відповідь
-
Вітаю! Щось не бачу нових АОR, чи вже розпочали роздавати за січень? Чи знов, все на паузі?
-
Чому ви так вперто пропонуєте людям не вказувати при запиті Витягу про несудимість в Дії всі попередні прізвища? Тіпа і одного хватить. Ну так не можна радити, в Дії теж ці питання чогось же задаються? Як думаєте навіщо? Якщо держава і так все знає
-
Ноут працює без проблем навіть з дешевим перехідником з Алі. Випрямляч для волосся працює, але нагрівається десь втричі повільніше.
-
Значить ваша мама коли робила запит в Дії вказала своє дівоче та/ або попереднє прізвище, ось витяг на все вона і отримала
-
Це я знаю, там 220-240(саме Європа) тому і питаю за неї, чи працює техніка тут така, бо розум говорить, що не повинна). Але якщо хтось привозив, може якось робили..
-
Я знаю людей у яких не включав нічого крім того, що просили. Сформувалась лише на останнє прізвище яке у паспорті