PR CUAET
-
Не потрібно. Наскільки зрозуміла з інших дискусій у цьому чаті, цей документ дійсний без легалізації. Можливо, цю приписку зробили, щоб люди не перевантажували і так завантажене консульство. Напевно, тут є люди, які завіряли довідки про несудимість, отримані через Дію, у консульстві. Ми цього не робили по подачі минулого року, ніяких дозапитів до нас з того приводу не було. Eligibility вже маємо.
-
Вітаємо! Ви маєте ФОП в Україні?
-
Ми з Ньюфаундлера( NL) атлантична провінція. Як дізнатися до якого округу належить наша провінція?
-
Читаю на витягу про несудимість написано, що він НЕ підлягає консульській легалізації (внизу біля кюар коду. Хотіла зараз проплачувати консульський збір 40 дол та відправляти їм. То це потрібно робити чи ні?
-
Здравствуйте. Помогите, пожалуйста, разобраться в такой ситуации. Если я буду оказывать консультационные услуги для клиентов из Украины и оплата мне будет поступать на украинскую карту, это будет считаться иностранным доходом или как self-employed?
-
atip-aiprp.apps.gc.ca/atip/privacyTerms.do?requestflow=ircc
-
Це був tuner_13
-
Це був tuner_13
-
От і цікаво, хто привіз, як воно?)
-
Продовження паспорта робиться в консульство за 10 хвилин печаткою
-
Ну то якщо своя власна мається на увазі, в будинку/кондо) В мене пс5 місцева, вже в Канаді купляла тож не підкажу. Знаю є люди хто перевозив, але є і хто продавав і тут купляв. Бувають на них дуже і дуже хороші знижки тут
-
А от дуже хвилююсь що їй все ж буде мало…110, і не хочеться дарма її сюди тягнути
-
Підкажіть, як його замовити ?
-
Та думаю, що моя пс5 в загальній пральні в підвалі буде не дуже круто виглядати))
-
Класне питання. Читалка працює без проблем (кіндл). Телефони також, бажано адаптер американський купити, дроти ті самі (айфон). Для ноутбука також змінила частину з вилкою на американську, вона недорога і все чудово (hp). Фени даусон кажуть не працюють навіть з перехідником, перший час даусон міняв на нові фени з американською вилкою, потім перестав. Зубні щітки електричні заряджаються супер повільно, бо напруга мала. Лайфхак - насправді якщо критично треба то в америці є розетки на 220. Вони знаходяться там де підключається пралка/сушилка. Бо їм 110 замало.
-
Что такое AIP?
-
Тут був один чоловік, якому після подачі прийшов запит на форму, де дружина дозволяє дитині отримати ПР. Тобто якщо їм щось не сподобається вони попросять потім. В цьому чаті є багато тих хто заповнював ці форми. Сподіваюсь вам хтось відповість.
-
Зайти у кабінеті СРА у сабмітед документс
-
Думаю сильно зависит от того как быстро Вы собираете нужные документы. Мес 2 -4 в среднем
-
Коли вони побачать та передадуть запит, у всіх по різному, подивіться у пошуку
12 Jan 2024, 17:45
Post 257320 of 399212
3 minutes ago