PR CUAET
-
Дякую!
-
А від чого залежить, коли консульство передасть наш запит до ДМС?
-
Достатньо написати в одну відповідну гілку.
-
Привіт! Хто подавався на продовження паспорту? Чи є можливість це зробити якось пришвидшено? Чи можна зробити паспорт в Україні а вклейку візи тут? Так буде швидше чи це не має сенсу?
-
Вчора дзвонила в Оттаву, сказали що приймемо вас з Манітоби, раз є слот вже. В Едмонтоні відповіли, що не приймуть, то прийшлось ловити заново. Так то ми відносимось до Торонто. Звичайно краще б ловити те, де ваш округ, бо потім треба писати та уточнювати, чи точно приймуть
-
Удачи вам, желаю что б пришла быстро как моему мужу и сыну Заказывала им 28 декабря 2023, а 5 января 2024 они их получили на почту домой Почему с моей так не понятно мне
-
Ааа. Ну да. Спасибо за информацию!
-
Можна спитати скільки заплатили щоб засвідчити у public official?
-
Да Я в Калгари, то дешевле заказать новую
-
Нужно идти к ним. Вы в июне заказывали?
-
Я получила свою, но вышла лажа, написали ее с ошибкой в месяце рождения моего Писала им на почту, звонить нет смысла им, это нереально, видимо придется заказывать новую
-
Тому і запитую в цій групі може хтось може з власного досвіду підтвердити.
-
Залежить від того коли консульство передасть ваш запит до ДМС. Після цього ДМС розглядає і передає паспорт до DHL
-
поздравляю! какой именно тип родственных отношений между гр украины и канады/пр? и прикладывали вы сразу к заявке доказательства родства между канадским и украинским родственником или только декларацию?
-
Да вы правы, не правильно выразилась.
-
Привіт, питання по темі техніці, як у вас тут працює европейська техніка? Стикались з проблемами, чи не використовували взагалі? ітп? Поділіться історіями
-
На місці в консульстві вам дадуть заяву
-
Таке питання, а чи треба писати додаткову заяву щоб залишити старий закордонний паспорт?
-
Нотаріус не імміграційний консультант і не має розбиратись що підійде а що ні для ПР. Так само як і перекладачі. Це ваша відповідальність розібратись з вимогами і звернутись до спеціаліста за послугою яку вони надають - завірення, переклад etc
-
Я вирішила зробити у канадського, щоб мати саме таку форму як вимагають, але хочу зрозуміти чи робити ще й афідевіт з України, чи це вже буде зайве
12 Jan 2024, 17:45
257345/432109
4 minutes ago