PR CUAET
-
Так. У знайомого був ворк на 3 роки по продовженого паспорту,потім він зробив новий, подав по новому і йому дали ще на 3 роки
-
@OstapBosak пiдкажiть, будь ласка, ви кажете шо не вказуєте national identity document при подачi федералам. Чи треба менi його вказувати якщо я його вказував при подачi на visitor visa вже в канадi? (Прилетiв по фоiл лесс вiзi, тому тут вклеював). I якщо так, чи потрiбно буде потiм його прикрiплювати до документiв i перекладати?
-
А які наступні кроки? До пр ще дуже далеко, а про інші кроки я нічого не знаю... Підскажіть, якщо щось знаєте
-
Дуже дякую за відповідь!
-
Судячи по нормативних документах так працювати не повинно. Але по факту місцями воно проскакує.
-
Я здається по 11-12 доларів в Волмарті робив останній раз
-
Не потрібно
-
Ваше імя та прізвище і ДН дописуйте від руки
-
в гілці контакти є моя колега, адвокат з Торонто, вона це робить онлайн
-
Якщо були подорожі обовязково. Якщо не було необовязково Без неї дасть подати, але вона також обовязкова для всіх віз, тому як мінімум якщо є хтось хто не в Канаді то без неї не мали б пропустити
-
Ні, тільки тих які його депенданти. Тобто 18-21 років, яі не одружені
-
В чеклисті написано свідоцтва про народження в множині. Більше ніде на жаль чітко не написано. Але з досвіду якщо ми базуємо всю заявку на кваліфікованому родстві з вашим родичем, то як на мене (і зі мною згодні мої колеги) потрібно подати документи які те родство підтверджують
-
Зрозуміло. Дякую
-
Так. Але це маленьке містечко Саскачевана
-
За скільки і з цифровою?
-
Все є вище. Все по пунктах розписано саме за Польщу найбільше
-
Де, підкажіть? Це з цифровою?
-
В нас було 50 CAD за трьох
-
Всі доки зберігайте. Вони вам будуть потрібні для наступних кроків в еміграції
-
Хто за скільки робив фото? Нам сказали 113 доларів за трьох? Недорого?
12 Jan 2024, 17:45
25749/430515
3 minutes ago