PR CUAET
-
Вітаю Хто забирав вже виготовлений паспорт з Оттави в які години ви це робили? Бо робочі години як правило до 13 а то і до 12, а я читаю що готовий паспорт можна забрати з 13 до 14. Мені до Оттави далеко їхати можу лише в пʼятницю і боюсь що раптом не віддадуть паспорт після 12год, бо там вже нікого не буде в посольстві.
-
Сину за 10 хвилин зробили картку monobank але на канадській номер. І встановили дію. Але виявилось потрібно на українській бо з резерв плюс не приходять повідомлення. Хочу пробувати зробити український номер з еsim-картою. Правда не знаю чи можна в монобанку дві картки мати на різні номери. Для дівчини думаю можете брати на своє ім'я з резерв + підтвердження для неї не потрібно
-
Дуже цікаво, звідки ця інфа? Бо в застосунку та на сайті Дії нічого про закордонний немає
-
🍁🍁🍁 Інформаційний пост🍁➡️: Новий закордонний паспорт України в Канаді: Як подати, Що варто знати, Як записатися на прийом, Які мита, Де робити, Терміни, Покрокова процедура 🍁🍁🍁
-
🍁🍁🍁 Інформаційний пост🍁➡️: Новий закордонний паспорт України в Канаді: Як подати, Що варто знати, Як записатися на прийом, Які мита, Де робити, Терміни, Покрокова процедура 🍁🍁🍁
-
-
Дякую
-
Підкажіть будь ласка де дивитись вибірку яку проводили
-
@OstapBosak Добрий день, допоможіть зрозуміти чи направте, будь ласка, де детальніше можна дізнатися як отримати ПР для франкомовних, які не живуть в Квебекі чи Монтреалі. Наприклад, якщо жити в Манітобі, мати англійську вище 5 та французьку на рівні б1 - б2 та мати фул тайм роботу, то по якім програмам можна податися на ПР? Вибачаюсь за глупе питання, просто тільки починаю цікавитись стрімом для франкомовних та інформації нуль. Дуже дякую.
-
Доброго вечора! Скажіть будь ласка, чи підійде витяг про несудимість наданий для «Предʼявлення за місцем вимоги», а не для «Подання до установ іноземних держав»? Можливо хтось має такий досвід, помилково зробили та переклали витяг «Предʼявлення за місцем вимоги»