PR CUAET
-
Одразу після подачі вам має надійти автоматичний емейл про те, що заявка подана. Далі через 8-9 місяців (а можливо і більше) вашу справу відкриють, перевірять, чи все у ній є, і присвоять їй номер. Тоді ж надішлють вам Acknowledgement of receipt разом з цим номером.
-
Я подал на продление ВП попродленному на 5 лет старому паспорта, в нем стоит печать и подпись консула. Мне сказали, что этот паспорт будет действовать даже после получения нового, т. к по закону граждане Украины могут иметь два действующих загранпаспорта.
-
Нам з двома слотами на 3 дітей відмовили в Едмонтоні. Хіба спробувати інше консульство.
-
Так , без проблем. Я так оформлювала другий паспорт і собі і дитині на початку цього літа. Просто пишете там заяву щоб залишили вам перший паспорт бо він ще дійсний і оформляється новий
-
-
16 років це вже слот для дорослого. Ви можете одночасно ловити два слоти - один на дорослого і один на дитину, і просити прийняти двох дітей на один дитячий слот. Тож якось такось можно навіть і впихнутись на один день поїздки.
-
А, о, ну з поштою dhl має бути швидше. Тут ми з вами в одному човні 😄 в мене слот на 7 жовтня і теж потрібно отримати паспорт до березня
-
Зрозумів. Дякую. В листопаді старшому буде 16. Значить треба пошвидше їм писати