PR CUAET
-
На одну людину один слот
-
Один слот на одну людину
-
Мають прийняти без проблем, бо по закону маємо право на 2 паспорти
-
У мене також 2 роки і теж цікаво чи приймуть 😅
-
Підкажіть один слот це один запис на одну людину? Чи можна двох записати себе та чоловіка?
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка,хто подавався на виготовлення другого закордонного паспорту,коли перший ще дійсний два роки. Вони роблять без проблем? Можливо хтось мав досвід.
-
16 років це вже слот для дорослого. Ви можете одночасно ловити два слоти - один на дорослого і один на дитину, і просити прийняти двох дітей на один дитячий слот. Тож якось такось можно навіть і впихнутись на один день поїздки.
-
Порадьте серт. перекладача будь ласка
-
А, о, ну з поштою dhl має бути швидше. Тут ми з вами в одному човні 😄 в мене слот на 7 жовтня і теж потрібно отримати паспорт до березня
-
Зрозумів. Дякую. В листопаді старшому буде 16. Значить треба пошвидше їм писати
-
Це знущання якесь.хто пізніше подавався вже получив а тут блін тільки розглядали 3 місяці.🤷♀️
-
І чи можна на один слот податись самій і маленьку дитину подати? У кого так було,як працівники на таке реагують?
-
Я вже маю слот в едмонтон на 23 жовтня,і переживаю що паспорт не встигне приїхати до кінця березня наступного року. Бо читаючи відповіді людей я просто в шоці,деякі в травні квітні подались а паспортів ще немає
-
У нас, подавали в кінці травня
-
Швидше буде поїхати в Україну і зробити там. На все про все два тижні.
-
Мені консульство в Едмонтоні відповіло, що, якщо старша дитина з трьох не досягла 14 років, то йдуть, як багатодітні, тобто без слота у пільгову чергу. А якщо старші(у мене старші) , то ловити 3 слоти... Два вже зловили, з третім- воюємо щовівторка...
-
Підкажуть будь ласка,чи можна податись на паспорт в Канаді а отримати в україні(наприклад мама) і потім переслати вже звичайною поштою сюди в Канаду,мені здається так швидше буде
-
В кого ж така сама ситуація?подавиались в травні ?
-
Так, звичайно
-
А Вы не подскажите, можно ли одновременно подаваться и на новую визу и на стади пермиты детям внутри Канады? Или сначала подаваться на новый стади Пермит в новый паспорт на основании work permit родителей, а потом только на визу? Хотим податься и на визу и на стади пермит внутри Канады за 5 месяцев до окончания их срока…
12 Jan 2024, 17:45
257540/412112
10 minutes ago