Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 775.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t315414933T Offline
    t315414933T Offline
    Настенька
    wrote on last edited by
    Мой опыт получения письма от вес, чуть меньше чем 1,5 месяца с момента оплаты))) Это я просто написала людям которые спрашивают (как я когда то) сколько это занимает времени, чтоб эти люди не поверили людям в чате что ждать надо МИНИМУМ ПО 3 месяца!!!!!! ДО ПОЛУГОДА))) такое мне писали тут но вот спустя 1,5 месяца письмо у меня.
    1 Reply Last reply
    0
  • t467282134T Offline
    t467282134T Offline
    Юлия Евдокимова
    wrote on last edited by
    Подскажите, пожалуйста. Подали документы на продление визитор рекорд ребенку, в последние дни когда было бесплатно. Они прислали запрос на медицину, увидела только спустя пару месяцев. Прошли медицину, но никаких данных нет. 1. Не знаю как проверить получили ли они результаты. 2. Можно ли как-то подгрузить медицину самостоятельно к заявке 3. Что вообще теперь делать? Спасибо
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    t.me/prcuaet/19036/298412
    1 Reply Last reply
    0
  • t911837501T Offline
    t911837501T Offline
    Iryna Tsarenko
    wrote on last edited by
    #запитання чи є якісь максимальні терміни розгляду заявки по H&C після отримання AIP? AIP отримали 6 жовтня 2023 року і з тих пір не має ніяких новин. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Leonid Nelyubov
    wrote on last edited by
    Ребята подскажите, что делать. Я подал аппликацию на продление,WP 26 марта, по программе CUAET. По продолженному на 5 лет паспорту. Мне пришло подтверждение, что аппликация моя принята и все мои документы действительны до 22 сентября. Потом мне пришел запрос на уточнение данных в формулярах. И относительно моей военной службы. С тех пор тишина, никакой информации. Срок действия подтверждения истекает послезавтра. Как мне быть, если знаете, поделитесь пожалуйста.
    1 Reply Last reply
    0
  • t795973289T Offline
    t795973289T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Кому вдається зловити чийсь відмовний слот (тобто не у вівторок, не в анонсовані посольством години) майте на увазі наш досвід: Слот піймала на 10:30. Консул визивала до віконця, називаючи прізвища. Наше дуже довго не звучало.. Коли о 11:40 я вже не витримала, підійшла запитати чи є ми в її списку, бо у нас слот на 10:30, а вже 11:40.. Вона подивилася свій запис - нашого прізвища не було 😳, а людина на 10:30 не прийшла і її викреслили зі списку. Я показала їй підтвердження на пошті і на сайті в Активних запитах. Нас з вибаченнями одразу прийняли. Виявляється, буває таке, що коли людина відмовляється від слоту і інша його перехватує-система не завжди фіксує зміни 😳 Тож, якщо когось колись не викликають довго-не списуйте, як я, на велику затримку , підійдіть уточніть
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Antik
    wrote on last edited by
    рік тому пересилав паспорт який знаходився в Україні. За цією схемою. Просто на електронну пошту вислав скан заяви і квитанцію DHL. Через два місяці передали з ДМС на доставку і днів 10 на пересилку. toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/dostavlennya-za-kordon-pasporta-oformlenogo-v-ukrayini
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    . .
    wrote on last edited by
    Я вибачаюсь але що це AOP ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t472981729T Offline
    t472981729T Offline
    Nadya Shemet
    wrote on last edited by
    PNP
    1 Reply Last reply
    0
  • t559616987T Offline
    t559616987T Offline
    Євгенія Мирошниченко
    wrote on last edited by
    Дякую 🙏🏻 А це у вас була подача на ЕЕ? Чи гуманітарна? Бо моя консультантка сказала, що при будь-який неточності просто відмовлять мені і все. І я тепер дуже нервую за це.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Natalia Fishchenko
    wrote on last edited by
    Я не обновляла ничего в заявке про декретный. Сообщила напрямую уже офицеру. Она на меня вышла сообщить, что моя заявка рассматривается, запросила некоторые документы дополнительно (pay stubs и bank statement за последний месяц и tax doc за прошлый год) и упомянула, что если мой рабочий статус изменился с тех пор, как я подавала заявку, то просьба сообщить. Дала на все это определенный срок. Когда она узнала про декретный, запросила еще дополнительно ROE
    1 Reply Last reply
    0
  • t640714467T Offline
    t640714467T Offline
    Olga Zh
    wrote on last edited by
    Так, віза на отримання PR. Якшо була cuaet, чи яка інша. Вони анульовуються. І в неї, на жаль, буде термін.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Якщо ви недалеко від міжнародного аеропорту, то можете під'їхати до бордер офіцерів. Не треба нікуди проходити, як на виліт. Вони сидять окремо в кабінеті. Навесні ми хотіли свої питання вирішити по стаді, в Оттаві. Але мабуть ми були не переконливі і він сказав, що він може (не повинен, а може) видати стаді, але в окремих випадках і порадив нам або онлайн або флагполінг. А люди писали, що могли переконати🤷‍♀. Пробуйте. Або флагполінг і там питати
    1 Reply Last reply
    0
  • t472981729T Offline
    t472981729T Offline
    Nadya Shemet
    wrote on last edited by
    Дякую! А це буде якась спеціальна віза PR?
    1 Reply Last reply
    0
  • t472981729T Offline
    t472981729T Offline
    Nadya Shemet
    wrote on last edited by
    Історія про мене ;) Подалася з NOC 11100, але потім офіцер "порадив" змінити на 12200. Я не спорила.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olena Logvyn
    wrote on last edited by
    Так, але якщо неправильно подали заявку, будучи в Канаді, але виявилося що подали так як із-за кордону. Заявку схвалили, але всі в один голос кажуть що стаді перміт по пошті не прийде, а тільки треба виїхати і заїхати знову, так?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mariana
    wrote on last edited by
    Ще підкажіть, будь ласка, чи вказувати accompany дочку +22, у якої вже є окрема заявка на пр?
    1 Reply Last reply
    0
  • t238186529T Offline
    t238186529T Offline
    Оксана SMM
    wrote on last edited by
    @OstapBosak підкажіть будь ласка, а анкетні дані треба заповнити про померлих родичів, школа інститут роки перебування праці де саме і тд …мама померла 5 років назад.. І чоловік 4 роки назад, всі документи сгоріли , ми з Маріуполя , є тільки свідоцтво про смерть, відновили .. подаємось і я і тато , але кожен окремо , вірно ? , приїхали до сестри, яка теж замужем, виходить, що ми родичі , але фамілії різні у трьох, така каша в голові що капець..які дані треба подавати на померлих родичів і які документи треба надати , дякую 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Konstantine
    wrote on last edited by
    Закиньте на кредитку грошей які потрібно до оплати.До прикладу ліміт 3 000 докиньте туди ще 1000.Так банк це не любить,але можна
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Якщо це стаді для постсекондері і вам його вже погодив IRCC, то повинні видати в аеропорту. Якщо ви їдете в Канаду на навчання з-за кордону, то ви подаєте заявку на стаді з-за кордону і чекаєте її схвалення, а тільки потім їдете в Канаду
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags