Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 774.6k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t559616987T Offline
    t559616987T Offline
    Євгенія Мирошниченко
    wrote on last edited by
    Дякую 🙏🏻 А це у вас була подача на ЕЕ? Чи гуманітарна? Бо моя консультантка сказала, що при будь-який неточності просто відмовлять мені і все. І я тепер дуже нервую за це.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Natalia Fishchenko
    wrote on last edited by
    Я не обновляла ничего в заявке про декретный. Сообщила напрямую уже офицеру. Она на меня вышла сообщить, что моя заявка рассматривается, запросила некоторые документы дополнительно (pay stubs и bank statement за последний месяц и tax doc за прошлый год) и упомянула, что если мой рабочий статус изменился с тех пор, как я подавала заявку, то просьба сообщить. Дала на все это определенный срок. Когда она узнала про декретный, запросила еще дополнительно ROE
    1 Reply Last reply
    0
  • t640714467T Offline
    t640714467T Offline
    Olga Zh
    wrote on last edited by
    Так, віза на отримання PR. Якшо була cuaet, чи яка інша. Вони анульовуються. І в неї, на жаль, буде термін.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Якщо ви недалеко від міжнародного аеропорту, то можете під'їхати до бордер офіцерів. Не треба нікуди проходити, як на виліт. Вони сидять окремо в кабінеті. Навесні ми хотіли свої питання вирішити по стаді, в Оттаві. Але мабуть ми були не переконливі і він сказав, що він може (не повинен, а може) видати стаді, але в окремих випадках і порадив нам або онлайн або флагполінг. А люди писали, що могли переконати🤷‍♀. Пробуйте. Або флагполінг і там питати
    1 Reply Last reply
    0
  • t472981729T Offline
    t472981729T Offline
    Nadya Shemet
    wrote on last edited by
    Дякую! А це буде якась спеціальна віза PR?
    1 Reply Last reply
    0
  • t472981729T Offline
    t472981729T Offline
    Nadya Shemet
    wrote on last edited by
    Історія про мене ;) Подалася з NOC 11100, але потім офіцер "порадив" змінити на 12200. Я не спорила.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olena Logvyn
    wrote on last edited by
    Так, але якщо неправильно подали заявку, будучи в Канаді, але виявилося що подали так як із-за кордону. Заявку схвалили, але всі в один голос кажуть що стаді перміт по пошті не прийде, а тільки треба виїхати і заїхати знову, так?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mariana
    wrote on last edited by
    Ще підкажіть, будь ласка, чи вказувати accompany дочку +22, у якої вже є окрема заявка на пр?
    1 Reply Last reply
    0
  • t238186529T Offline
    t238186529T Offline
    Оксана SMM
    wrote on last edited by
    @OstapBosak підкажіть будь ласка, а анкетні дані треба заповнити про померлих родичів, школа інститут роки перебування праці де саме і тд …мама померла 5 років назад.. І чоловік 4 роки назад, всі документи сгоріли , ми з Маріуполя , є тільки свідоцтво про смерть, відновили .. подаємось і я і тато , але кожен окремо , вірно ? , приїхали до сестри, яка теж замужем, виходить, що ми родичі , але фамілії різні у трьох, така каша в голові що капець..які дані треба подавати на померлих родичів і які документи треба надати , дякую 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Konstantine
    wrote on last edited by
    Закиньте на кредитку грошей які потрібно до оплати.До прикладу ліміт 3 000 докиньте туди ще 1000.Так банк це не любить,але можна
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Якщо це стаді для постсекондері і вам його вже погодив IRCC, то повинні видати в аеропорту. Якщо ви їдете в Канаду на навчання з-за кордону, то ви подаєте заявку на стаді з-за кордону і чекаєте її схвалення, а тільки потім їдете в Канаду
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mariana
    wrote on last edited by
    Дуже дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤 Приєднуйтесь до вебінару з досвідченим міграційним адвокатом Левом Абрамовичем з Abramovich Immigration Law! 🗣️ 🗓 Дата: 21 вересня 2024 (цієї суботи) ⏰ Час: 09:00 a.m. - 11:00 а.m. по Едмонтону 📍 Місце: Онлайн (посилання на вебінар буде надіслано після реєстрації) Лев Абрамович розповість про гуманітарні заявки (H&C) та стан імміграційної системи Канади. Задайте тут свої запитання (обов'язково укажіть #запитання) і адвокат відповість на них безкоштовно під час вебінару в суботу! 🔗 Реєстрація #Вебінар #БезкоштовнаКонсультація #ЛевАбрамович #міграційнийадвокат
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤 Приєднуйтесь до вебінару з досвідченим міграційним адвокатом Левом Абрамовичем з Abramovich Immigration Law! 🗣️ 🗓 Дата: 21 вересня 2024 (цієї суботи) ⏰ Час: 09:00 a.m. - 11:00 а.m. по Едмонтону 📍 Місце: Онлайн (посилання на вебінар буде надіслано після реєстрації) Лев Абрамович розповість про гуманітарні заявки (H&C) та стан імміграційної системи Канади. Задайте тут свої запитання (обов'язково укажіть #запитання) і адвокат відповість на них безкоштовно під час вебінару в суботу! 🔗 Реєстрація #Вебінар #БезкоштовнаКонсультація #ЛевАбрамович #міграційнийадвокат
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    t.me/prcuaet/1783/310119
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mariana
    wrote on last edited by
    Доброго вечора. Якщо мама головний заявник, а тато невиїзний в Україні подається як депендент, то потрібно обирати як accompany чи non-accompany?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    OA
    wrote on last edited by
    Добрий день! Підскажіть будь ласка, чи ви отримали відповідь, як треба робити? Також, з приводу номінації, моя заявка ще в статусі submitted по tech pathway, чи ви якось їх повідомляли про декрет до чи після того, як почали розглядати вашу заявку? Не можу зрозуміти, чи треба мені зараз щось оновлювати в заявці
    1 Reply Last reply
    0
  • t1328551149T Offline
    t1328551149T Offline
    Valentinka
    wrote on last edited by
    Вітаю Вас!!!💐
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yana Puchkova