PR CUAET
-
Ходили в банк та піднімали ліміт (Scotia)
-
Ніяких контактів… що Ви таке говорите?! Якби в мене були «контакти», мені б на всіх прислали запрошення на біометрію!😂😂😂 А то може вже й PR дали!🥸 Телефонувала на стандартний телефон IRCC. Він є в закріплених повідомленнях. Туди всі дзвонять і там всім кажуть «чекайте»!
-
Підкажіть, будь ласка, якщо заявник має чинний дозвіл на роботу CUAET, але проживав в Канаді лише півроку в 2022 і зараз приїхав на кілька тижнів, щоб податися по програмі, що писати в Current country of residence? З одного боку, навіть із візою візитор ти вважаєся тимчасовим резидентом Канади, однак з точки зору податкового резидентства, навряд чи така людина вважається резидентом Канади... Дякую :)
-
Негативно тільки в плані підтвердження, що Вас звільнили з тої роботи, за якою Ви отримали номінацію. Сам факт отримання ЕІ не має негативного значення, тому що ці виплати не є підтвердженням Вашої фінансової неспроможності
-
Дякую
-
Всім привіт. Таке питання - при подачі на федеральный етап треба оплатити суму яка більше 3 тисяч. Ліміт по оплаті на дебетовій карті CIBC 3 тисячі, тобто платіж не пройде. Як хто платив за подачу?
-
Таке часто буває певне зломався фотоапарат в консульстві тому щоб запис не пропав просять фото. Раджу всім хто має запис просто зробити фото хай краще воно не пригодиця але щоб воно було.
-
Ну здесь если у кого-то есть время ждать и нет возможности опять лететь в страну где заказывали паспорт, то такой вариант рабочий. Доставку из Украины можно заказать через DHL, по срокам будет быстрее. Правда почему-то не всегда при заказе курьерской доставки паспорт передают в DHL, отправляют просто диппочтой.
-
Дякую за відповідь, а куди ви телефонуете можете будь ласка дати контакт куди можна якщо що телефонувати
-
Вітаю Вас з отриманням ПР 🎉 Раджу прибрати цей документ з контенту, там ваша приватна інформація!!! На майбутнє, ретушуйте документи, які викладаєте на загал 🙏. Безпека понад усе! 🤗
-
НО как я сказал в своем видео: если вы находитесь в ситуации когда вам повышают аренду и вы можете взять ипотеку с платежем который более ли менее равен стоимости аренды - надо брать. Даже если вы возьмете на 30 лет и заплатите банку больше процентов, все равно, хоть что-то вы будете вкладывать в себя и свой дом. В случае аренды все идет не вам и не на вас.