PR CUAET
-
Не зовсім зрозуміло - ви основний аплікант, а ваша сестра має ПР/громадянство? Якщо так, то треба прикріпити свідоцтво про шлюб і смерть чоловіка, з перекладами.
-
А я не маю інформації наприклад про його подорожі чи якісь інші події в житті, я про це і питаю.. чи треба щось пояснювати ще ?) чи достатньо просто надати інформацію про те що фамілія змінена тк була замужем
-
Оновлення: Ecopr - 22.08 Вислали картки - 14.09 Отримали - 19.09
-
є, це стосується всіх консульств
-
Даже велике питання ;) Трохи пізніше ввечері, розповім, бо тут мене вже чат чомусь «блокує» - не дае записувати так багато повідомлень ))
-
Я так зрозумів, що для Едмонтона немає такої опції.
-
Або у консульстві замовте. Дивно тоді що питаєте. Ви ж мабуть прізвище міняли, треба підтвердити на підставі яких подій
-
Перевірте свою пошту. Нам з сином прийшов на різні імейли. Такі, які вказували у алкації.
-
Аа свідоцтво про одруження та смерті , нема нічого в дії , але це я відновила , дякую
-
Розкажіть, будь-ласка, які загалом умови на renewal/switch? Відсотки будуть вище ніж advertised в цей час на купівлю? Знову структура платежів зміниться-більше буде іти у відсотки, а не у equity? Дякую.
-
Ті що він був вашим чоловіком, смерть …
-
Так не працює. На кордоні не можуть подаватися ті хто з візових країн. Справа в тому що виїзд/вїзд на земному кордоні з США, не потребує Канадської візи. Відповідно на кордоні з США, ми де факто не є "візовими" і тому там працює флагполінг для нас.
-
Які саме ?
-
Lump sum-великий внесок відразу в equity
-
Спробуйте через Дія всі витяги взяти
-
Lump sum - це що?
-
Теоретичні ризики є звичайно при будь яких перетинах кордону. Бо віза не дає абсолютого права вїзду. Але в загальному, так, те що 6 місяяців зазвичай не проблемаа
-
Дякую
-
Дякую, Олена! Ви мене заспокоїли)
-
ви маєте написати, що він помер (дата, де) і що ви вдова. цього має бути досить.
12 Jan 2024, 17:45
Post 257699 of 398858
4 minutes ago